Apple biedt een gratis oplossing om het geluidsprobleem op sommige 5G iPhone 12-modellen op te lossen

Een appel zij heeft Uitgeven van servicebulletins voor eigenaren iPhone 12 En iPhone 12 Pro. Volgens de techgigant heeft een “zeer klein percentage” van de iPhone 12- en iPhone 12 Pro-modellen een probleem dat de luidsprekers van de telefoons aantast. Als gevolg hiervan zei Apple in een verklaring: “Als uw iPhone 12 of iPhone 12 Pro geen geluid maakt uit de ontvanger bij het maken of ontvangen van oproepen, komt deze mogelijk in aanmerking voor service. Apple of een door Apple geautoriseerde serviceprovider komt in aanmerking voor dienst. Gratis “.

Apple biedt aan om het audioprobleem gratis op te lossen op een “zeer klein percentage” van iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Voor alle duidelijkheid: dit probleem is alleen van invloed op iPhone 12 en iPhone 12 Pro en niet op iPhone 12 mini En iPhone 12 Pro Max. Apple geeft de juiste apparaatbezitters drie opties om uit te kiezen en merkt op dat de getroffen apparaten zullen worden gecontroleerd voordat reparatiewerkzaamheden daadwerkelijk beginnen om ervoor te zorgen dat elke telefoon in aanmerking komt voor het gratis reparatieprogramma.

Apple vereist dat voordat uw telefoon de service inschakelt, u een back-up van uw iPhone op uw computer maakt of iCloud gebruikt. Om uw apparaat goed voor te bereiden op onderhoud, kunt u het volgende doen: Klik op deze link Dat brengt u naar een hand-out met de titel “Maak uw iPhone, iPad of iPod touch gereed voor gebruik”.
READ  DaVinci Resolve bijgewerkt met ondersteuning voor M1 Pro en M1 Max

Als uw iPhone een gebarsten scherm heeft, moet u dit mogelijk eerst oplossen voordat u het geluidsprobleem oplost

Dit is het installatieprogramma dat zeker sommige iPhone 12- en iPhone 12 Pro-bezitters, die in aanmerking komen voor het reparatieprogramma, van streek zal maken. Apple stelt dat “als uw iPhone 12 of iPhone 12 Pro schade heeft opgelopen waardoor de reparatie niet mogelijk is, zoals een gebarsten scherm, dat probleem moet worden opgelost voordat u de reparatie uitvoert. In sommige gevallen kunnen er kosten verbonden zijn aan de reparatie aanvullende reparatie.”

U herinnert zich misschien dat in 2018, nadat #batterygate Apple ertoe had aangezet om een ​​batterijvervangingsprogramma met korting voor de iPhone aan te bieden, een Apple-klant in het VK, genaamd Josh Landsburgh, zijn telefoon naar het bedrijf stuurde om van het aanbod te profiteren. maar Apple vertelde Landsberg dat ze geen nieuwe batterij gaan installeren Tenzij hij Apple het equivalent van $ 271 betaalt om een ​​kleine reparatie aan zijn iPhone-hoesje te repareren.
Een andere Britse iPhone-eigenaar, David Bowler, stuurde zijn iPhone naar Apple om de batterij in zijn telefoon met korting te vervangen. Nogmaals, Apple eiste dat interne problemen met de microfoon en luidspreker werden opgelost voordat Bowler de batterij met korting kon vervangen. En voor deze reparaties had Apple het equivalent van $ 339 nodig.

Het reparatieprogramma wordt wereldwijd aangeboden en blijft twee jaar geldig na de eerste verkoop van elk apparaat. Het programma verlengt ook niet de huidige garantie op iPhone 12 en iPhone 12 Pro. Daarnaast heeft Apple het recht om het reparatieprogramma te beperken tot het oorspronkelijke land of de regio waar de telefoon is gekocht.

READ  GTA San Andreas Remastered Heads naar Xbox Game Pass

Als u een iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max bezit, dekt het gratis reparatieprogramma uw telefoon niet. Als u een van deze modellen bezit en een soortgelijk hardwareprobleem ondervindt, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met Apple.

Written By
More from Lesley Curry
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *