Apple brengt de eerste openbare bèta uit van macOS Big Sur 11.3 en watchOS 7.4

Vandaag achtte Apple het gepast om de eerste openbare bèta van macOS 11.3 en watchOS 7.4 te lanceren. Updates zijn nu voor iedereen beschikbaar, en als je je hebt aangemeld voor het bètatestprogramma van Apple, kun je het gratis krijgen. MacOS Big Sur 11.3 en watchOS 7.4 hebben gebruikers veel te bieden, dus het zal interessant voor je zijn om het te bekijken voor jezelf. Nieuwe releases komen twee dagen nadat Apple ontwikkelaars de eerste bètaversie heeft geleverd. Laten we eens kijken naar meer details over openbare bèta’s en hoe u deze naar uw respectievelijke apparaten kunt downloaden.

Apple Seeds eerste openbare bèta van macOS Big Sur 11.3 en watchOS 7.4 met een overvloed aan nieuwe functies

We zullen het later hebben over macOS Big Sur 11.3 openbare bèta 1 en daarvoor, laten we eens kijken hoe u watchOS 7.4 bèta op uw Apple Watch kunt downloaden en installeren. Het eerste dat u moet doen, is iOS 14.5 beta 1 op uw iPhone installeren. Zodra dit is gebeurd, installeert u het juiste configuratieprofiel vanaf de bètatestsite van APpple. Ga op je iPhone naar de speciale Apple Watch-app. WatchOS 7.4 beta 1 kan vanaf daar worden gedownload. Zorg ervoor dat uw Apple Watch een batterijduur van meer dan 50 procent heeft en is aangesloten op een voedingsbron.

U kunt iOS 14.5 / iPadOS 14.5 downloaden zonder ontwikkelaarsaccount

macOS Big Sur 11.3 openbare bèta

WatchOS 7.4 introduceert een nieuwe functie naast iOS 14.5: de mogelijkheid om uw iPhone rechtstreeks vanaf de Apple Watch te ontgrendelen. Dit is erg handig als u een masker draagt. De functie is alleen beschikbaar zolang het gaat om het ontgrendelen van de iPhone. Werkt niet met Apple Pay- of App Store-aankopen. Daarnaast schakelen Apple Fitness + -gebruikers op watchOS 7.4 AirPlay 2 in met hun AirPlay 2-compatibele tv’s.

READ  Office voor Windows versie 2102 Build 13801.20004 is beschikbaar om te downloaden (Beta); Verandering

macOS Big Sur 11.3 openbare bèta

Voor macOS Big Sur 11.3 kan het naar uw Macs worden gedownload via het gedeelte Software-update in de app Systeemvoorkeuren. Zorg ervoor dat u het juiste configuratieprofiel installeert Apple Beta Software-website. MacOS Big Sur 11.3 Public Beta bevat tal van functies, zoals aanpassingsopties voor Safari, ondersteuning voor iOS-apps op Macs, ondersteuning voor PS5 DualSense-controllers en Xbox XSeries X-controllers en toevoegingen aan Apple’s nieuwe “Made For You” Reminder-app. Muziek, en meer.

Apple heeft ook zijn eerste openbare bèta van iOS 14.5 en iPadOS 14.5 samengesteld, dus bekijk dat ook zeker eens. We zullen meer details over toekomstige bèta’s van Apple delen zodra de ontwikkelaars klaar zijn met het aanpassen van de nieuwe bèta’s. Deel voorlopig uw mening met ons in de opmerkingen hieronder.

Written By
More from Eda Greene

Iron Maiden werkt samen met Horror-regisseur Corin Hardy aan ‘Legacy Of The Beast’ mobiele gamekarakter

Veelgeprezen Britse horrorregisseur Corin Hardy sneed een Halloween-pompoen uit die vervolgens in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *