Apple brengt iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 uit met oplossing voor Siri, Emoji en andere problemen

Apple brengt iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 uit met oplossing voor Siri, Emoji en andere problemen

Apple heeft de nieuwste iOS 16.4.1- en iPadOS 16.4.1-updates uitgebracht met een hele reeks oplossingen voor problemen waarmee iPhone- en iPad-gebruikers te kampen hebben. De laatste update brengt geen nieuwe toevoeging aan het schema, maar biedt wel stabiliteitsverbeteringen. iOS 16.4 is een paar weken geleden uitgebracht met grote wijzigingen voor alle compatibele iPhone-modellen. De update bracht echter ook een groot aantal problemen met zich mee die problemen veroorzaakten voor de wifi-, Siri- en weer-apps. Scroll naar beneden om meer details te lezen over de laatste update en wat je ervan kunt verwachten.

Apple Seed iOS 16.4.1 voor alle compatibele iPhone-modellen met belangrijke bugfixes en stabiliteitsverbeteringen

Als u problemen ondervindt op uw iPhone, raden we u aan de nieuwste update zo snel mogelijk te downloaden en te installeren. iOS 16.4.1 onderscheidt zich door het versienummer 20E252 die nu gratis te downloaden is. Als u niet bekend bent, kunt u de update downloaden door naar te gaan Instellingen > Algemeen > Software-update. Volg de instructies op het scherm om de nieuwste versie te installeren.

De nieuwste iOS 16.4.1-update is uitgebracht door Apple om de problemen op te lossen die zijn ontstaan ​​door de iOS 16.4-update. De release-opmerkingen van de update geven aan dat het bedrijf een probleem op iPhone en iPad heeft opgelost waarbij Siri niet start. Bovendien lost het ook een probleem op waarbij huidtinten niet werden weergegeven op de emoji met duwende handen.

Het is verrassend om te zien dat de release-opmerkingen de Weather-app of het WiFI-probleem niet vermelden. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want de problemen met de Weer-app van Apple komen voort uit serverproblemen. Dit betekent dat het bedrijf het probleem kan oplossen zonder een software-update uit te brengen.

READ  Hoe de downloadsnelheid van torrents te verhogen

Wat compatibiliteit betreft, kunt u de nieuwste iOS 16.4.1-update op uw iPhone 8 en alle nieuwste versies installeren. Apple werkt ook aan een nieuwe iOS 16.5-update die veel nieuwe functies aan de mix zal toevoegen. Momenteel is het in bèta en u kunt verwachten dat het volgende maand of volgende maand wordt uitgebracht.

Ondervindt u problemen op uw iPhone na de iOS 16.4-update? Laat het ons weten als de laatste update helpt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *