The Red Wings kijken er naar uit om het seizoen af ​​te sluiten met wedstrijden van hoge intensiteit

The Red Wings kijken er naar uit om het seizoen af ​​te sluiten met wedstrijden van hoge intensiteit

DETROIT – De Detroit Red Wings spelen voor trots, eindigen zo hoog mogelijk en bouwen voort op goede gewoonten en de ontwikkeling van jonge spelers in de laatste vier wedstrijden.

Het zou ook de hoop op de play-offs van Pittsburgh kunnen vernietigen en de kansen van Dallas en Carolina op een divisietitel kunnen aantasten. Maar spoilers zijn maakt voor hen niet uit. Het belangrijkste is om wedstrijden met hoge intensiteit te spelen tegen teams die nog iets op het spel hebben staan.

“Het goede is dat we weten dat we het beste doen voor deze teams”, zei coach Derek Lalonde. “De laatste tijd hebben we tegen een aantal teams gevochten voor hun leven in de play-offs en dit zorgde ervoor dat we meededen aan de strijd, anders zou het niet goed gaan. Voor het grootste deel hebben we het heel goed gedaan.”

De Red Wings organiseren Pittsburgh op zaterdag (13.00 uur, ABC) in een wedstrijd die de Penguins niet kunnen missen. Pittsburgh staat één punt achter Florida en de New York Islanders, die de twee wildcard-playoff-plaatsen in handen hebben in de Eastern Conference. Elk team heeft nog drie wedstrijden te gaan.

“We spelen tegen een heel goed Pittsburgh-team dat vecht voor hun leven in de play-offs, de superkracht die ze hebben, de verschilmakers die ze hebben”, zei Lalonde. “Ik denk dat er meer op het spel staat met het feit dat we ze vorige week hebben verslagen. Ik denk dat we er alles aan zullen doen en het zal ons dwingen om ons spel naar een ander niveau te tillen.”

READ  Honkbal gaat terug naar de eerste divisie die je won tijdens de voorjaarswedstrijden

Phil Hosso zal zijn derde opeenvolgende start maken. Simon Edvinson speelt zaterdag in een van de laatste drie wedstrijden om zijn periode van negen wedstrijden af ​​te ronden en een jaar uit zijn oorspronkelijke contract te vermijden.

De Red Wings (35-33-10) werden donderdag voor het zevende jaar op rij officieel uitgeschakeld in de play-offs, maar ze hebben meer overwinningen en meer punten (80) dan de voorgaande zes seizoenen en houden van de richting waarin ze gaan.

De 4-1-1-run beschadigde de loterijvooruitzichten van de Red Wings. Ze staan ​​momenteel 12e van onderen, waardoor ze de loterij niet kunnen winnen, aangezien 10 punten het maximale is dat een team kan halen. Ze kunnen nog drie plaatsen stijgen of twee plaatsen laten vallen met nog een week te gaan.

“Hij ging de laatste vier wedstrijden door en hopelijk kunnen we op de juiste manier blijven spelen en onszelf een kans geven alsof we een late dag en nacht hebben gehad”, zei Lalonde.

Hij voegde eraan toe: “Ik denk dat onze identiteit is wanneer het moeilijk is om tegen te spelen, we de gemakkelijke aanval niet opgeven, we verdedigen eerst, we zorgen voor de bal, we maken ons meer zorgen om hem uit het net te houden dan ik heb het erin gezet en we hebben daar wat flitsen van laten zien, dus ik denk dat er in de toekomst wat positieve dingen zijn “.

De laatste wedstrijd van de Red Wings is maandag thuis tegen Dallas, dat op gelijke hoogte staat met Colorado voor de leiding in de Central Division (100 punten). Dinsdag gaan ze op bezoek bij Carolina, dat een punt voorsprong heeft op New Jersey in de Metropolitan Division.

READ  Dassen scoren de eerste 25 punten van het spel in weer een gemakkelijke overwinning

Hun seizoensfinale donderdag in Tampa Bay had geen invloed op het spotten van de play-offs, omdat de Lightning op een gedeelde derde plaats staat in de Atlantic Division en het in de eerste ronde van de play-offs tegen Toronto zal opnemen.

Lalonde rouwt niet om wat had kunnen zijn, maar om verliezen tegen Ottawa, Philadelphia (elk twee keer) en St. Louis sinds eind februari.

“We hebben Toronto twee keer verslagen, we hebben Tampa twee keer verslagen, we hebben de afgelopen twee weken de Bruins verslagen, we hebben Carolina verslagen”, zei hij. “Ik denk dat we waarschijnlijk zijn waar we het verdienen te zijn. Het zal heel moeilijk worden om naar dit seizoen te kijken en dit team te beoordelen. We kwamen laat in het seizoen over de playoff-lijn voor de (handels)deadline, en dan zijn we niet hetzelfde team. Wat er ook gebeurt, er zijn enkele positieve punten. Het is de menselijke natuur met wat als. Wees voorzichtig tijdens het spelen van dat spel, want we hebben veel echt goede teams verslagen.’

meer: De Red Wings zijn trots op hun strijd tot het einde

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *