Apple macOS 11.2.2 releases met een bugfix voor MacBooks

Apple heeft een nieuwe update voor Mac-software uitgebracht. In dit artikel laten we u zien hoe u macOS 11.2.2 (Big Sur) downloadt en installeert. De update zorgt ervoor dat MacBooks niet beschadigd raken als je een USB-accessoire aansluit.

Lees verder na de aankondiging.

Hoe macOS 11.2.2 te downloaden

Twee weken na de release van macOS 11.2.1 heeft Apple een nieuwe versie van het besturingssysteem uitgebracht. Dit is een bijzonder belangrijke kleine update voor bezitters van MacBook Pro 2019 of later en 2020 of later MacBook Air. Laptops werken soms niet meer als u een USB-accessoire aansluit, zoals een hub of dock van onbekende merken. De update kan aanvullende bugfixes bevatten.

U kunt macOS 11.2.2 als volgt downloaden:

  1. Open Systeemvoorkeuren;
  2. Klik op de knop “Software-updates”;
  3. Wacht tot macOS Big Sur hier verschijnt en klik op “Nu installeren”;
  4. Wacht tot het downloaden is voltooid en volg de stappen op het scherm.

Uw Mac zal opnieuw opstarten tijdens het installeren van macOS 11.2.2. Zorg er daarom voor dat u al uw bestanden opslaat en alle programma’s sluit. De update wordt uitgerold voor de onderstaande Macs:

MacOS Big Sur herdefinieert de Mac

MacOS Big Sur zit boordevol nieuwe functies en is de grootste software-update in jaren. Bovendien geeft het nieuwe ontwerp de Mac een nieuw gezicht. De focus lag op gebruiksgemak en snelheid. U heeft nu ook toegang tot het configuratiescherm en kunt de tools gaan gebruiken. We hebben alle belangrijke nieuwe functies in macOS Big Sur voor je op een rijtje gezet. U kunt de onderstaande video natuurlijk bekijken.

READ  Heeft u thuis al een lijst met kandidaten? Klik hier om te zien welke kandidaten uit Drenthe en Groningen meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen (en op welke partijen u kunt stemmen).

Lees het laatste nieuws over Apple:

More from Madison Garrett

Waarom is Suikoden zo belangrijk?

Zeggen De Kickstarter-campagne van Eiyuden Chronicle succesvol is geweest, zou een understatement...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *