Apple-managers pakken gebrek aan Face ID en aanraakschermen op Macs aan

in een Interview Met De Wall Street Journal Joanna Stern, een paar leidinggevenden van Apple, sprak over wat waarschijnlijk het meest controversieel is en sprak over de ontbrekende functies op de Mac – Face ID en touchscreen-invoer.


Een van de grootste punten van kritiek op de Mac is het ontbreken van Face ID. Sinds de lancering van Face ID in Iphone X vroegen sommigen zich af of Apple het naar de Mac zou brengen. een verslag Eerder in het jaar Er werd gesuggereerd dat dit in de toekomst zou gebeuren, maar de nieuwe 14-inch en 16-inch MacBook Pro met notch en geen Face ID brachten het debat weer in de mainstream.

Tom Boger, vice-president van Apple, vertelt waarom de Mac geen Face ID heeft IPAD en Mac-productmarketing, Stern Verbindings-ID Handiger op een Mac omdat de handen van de gebruikers al op het toetsenbord zitten.

Touch ID‌ in de rechterbovenhoek van het toetsenbord stelt gebruikers in staat om eenvoudig te authenticeren door simpelweg hun vinger op de sensor te plaatsen. Face ID op een Mac zou echter eenvoudiger moeten zijn, omdat de Mac wordt ontgrendeld zodra de gebruiker naar het scherm kijkt, vergelijkbaar met het gedrag van Face ID op de iPhone‌ en iPad‌.

En de gezichtsherkenning? Als ik in de gigantische inkeping van mijn laptop staar, vraag ik me af waarom ik het apparaat niet met mijn gezicht kan openen. De heer Boger zei dat Touch ID meer geschikt is voor een laptop omdat je handen al aan het toetsenbord zijn bevestigd.

Een ander veelbesproken onderwerp van discussie rond de Mac zijn de mogelijkheden van het touchscreen. Het idee was dat als Macs aanraakinvoer zouden krijgen, dit de iPad-verkopen zou opbreken. John Ternus, senior vice president hardware engineering van Apple, was het daar blijkbaar mee eens en zei dat Apple het niet nodig vond om te doen.

“We maken ‘s werelds beste touchscreen-computer op de iPad. Daar is hij volledig voor geoptimaliseerd. En de Mac is volledig geoptimaliseerd voor indirecte invoer. We hadden niet echt een reden om dat te veranderen”, zegt John Ternus, senior vice president hardware. bij Apple Engineering, zei Mine.

Ternus en Boger gingen ook in op meer specifieke vragen over de nieuw gelanceerde 14-inch en 16-inch MacBook Pro’s en Apple silicium in het algemeen. Nieuwere MacBooks beschikken over RAM die niet door de gebruiker kan worden opgewaardeerd, dus de hoeveelheid RAM kan niet later worden opgewaardeerd als de gebruiker merkt dat hij meer geheugen nodig heeft dan wat bij de computer is geleverd.

Beide leidinggevenden zeggen dat Apple’s silicium “unified memory-architectuur” hogere prestaties mogelijk maakt op Macs met Apple silicium, wat suggereert dat vergelijkbare prestatieniveaus niet haalbaar zouden zijn zonder UMA.

De nieuwe MacBook Pro’s brengen veel van de functies terug waar Mac-gebruikers van genoten en die tijdens het herontwerp van de laptop in 2016 waren weggelaten. Apple bracht met name extra poorten terug, zoals HDMI en MagSafeVerwijder Touch Bar, verbeter beeldschermen en meer.

Over het algemeen gesproken over het terugdraaien van de veranderingen dit jaar, vertelde Boger aan Stern dat Apple “altijd naar zijn klanten luistert”, wat betekent dat het uiteindelijk enkele van zijn eerdere Mac-ontwerpbeslissingen moet terugdraaien.

“We luisteren voortdurend naar onze klanten en met deze nieuwe reeks MacBook Pro’s hebben we besloten om enkele wijzigingen aan te brengen omdat we zoveel meer op de Mac doen”, Tom Boger, Apple’s vice-president van Mac- en iPad-productmarketing , heeft me verteld.

Voer dat uit met een Engels-naar-Engels vertaler en het zal duidelijk uitkomen: we hadden het mis.

In de volledig artikelStern bespreekt ook de nieuwe MacBook Pro en prees de terugkeer van meer poorten, functietoetsen van volledige grootte en meer.

READ  GoldenEye 007: Screenshots van een geannuleerde Xbox 360 Remaster gedetecteerd
Written By
More from Lesley Curry
Facebook wordt ook aangepakt door Apple, Epic Games is niet de enige – One More Thing
Apple heeft voorkomen dat Facebook-gebruikers meldden dat de iPhone-maker een toeslag van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *