Apple Music en Podcasts kunnen naar Windows of Xbox komen

Zoals ik al vermelde 9to5MacWerkt Apple aan de platformversies van Microsoft voor de app Muziek en Podcast. Het is momenteel onduidelijk of de apps zijn ontworpen voor Windows-pc’s, Xbox of beide.

Hoewel de Apple TV-app tot nu toe pas op Xbox is gearriveerd, geeft de poort aan, is het logisch dat de Music and Podcasts-app op Windows-computers is verschenen sinds het stopzetten van iTunes, dat ook voor Windows is gemaakt.

We kunnen ons echter gemakkelijk voorstellen dat deze apps beschikbaar zullen zijn voor pc-gebruikers sinds iTunes in 2019 werd stopgezet met de release van macOS Catalina. Hoewel Apple nog steeds een iTunes-versie voor Windows aanbiedt, heeft de app al een tijdje geen nieuwe functies ontvangen en is de ervaring met toegang tot Apple Music en Apple Podcasts via iTunes niet goed.

Het kostte maar een paar maanden om van de vroege notaties van de Apple TV-app op Xbox naar het uiterlijk van de console te gaan.

Vorig jaar werden in september de eerste tekenen onthuld dat Apple van plan was de Apple TV-app in de Microsoft Store te lanceren, terwijl de app twee maanden later, in november, officieel werd gelanceerd. Een soortgelijk schema kan van toepassing zijn op de muziek- en podcast-apps.

De Apple TV-app is vooral te zien op tv’s, dus het is logisch dat Apple zich concentreert op Xbox in plaats van de app voor Windows-pc’s te starten. Hoewel minder populair, kunnen abonnees van Apple TV + de service ook via de browser bekijken.

Het is momenteel niet bekend wanneer de apps op beide platforms kunnen worden gestart.

READ  Xbox Series X was op voorraad op vijf Amazon-locaties • Eurogamer.net
Written By
More from Vanessa Hale

F1 2021 komt op 16 juli naar PlayStation 5 en Xbox Series X

F1 2021 Het werd op 16 juli gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *