Apple Music komt naar LG Smart TV’s – Muziek downloaden, abonneren en streamen

afbeeldingsrechten: LG Electronics

Apple Music-abonnees kunnen nu meer dan 90 miljoen advertentievrije audiotracks rechtstreeks streamen naar hun LG TV met webOS 4.0 of hoger.

Meer dan een jaar nadat Apple Music op tv debuteerde met het Tizen-besturingssysteem van Samsung, is de muziekstreamingservice nu beschikbaar op LG smart-tv’s. Ga gewoon naar de LG Content Store op een tv met webOS 4.0 of hoger. Het besturingssysteem is in 2018 gelanceerd, dus het zou op de meeste moderne tv’s moeten staan. Het is geweldig om te zien dat Apple zijn diensten ontwikkelt voor meer besturingssystemen. Dit was een paar jaar geleden ongebruikelijk, waardoor gebruikers werden aangesloten op een Apple TV.

Abonnees kunnen inloggen op hun account en je ziet een vertrouwde interface met al hun muziekbibliotheek. Nieuwe gebruikers kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van drie maanden of zich aanmelden voor $ 4,99 per maand voor een periode van student Abonnement, $ 9,99/maand voor Een individu abonnement of $ 14,99 / maand voor familie plan. Let op, de aankomende Apple Music kost $ 4,99 Geluid Het plan wordt niet ondersteund op tv.

Apple Music geeft tv-gebruikers toegang tot meer dan 90 miljoen advertentievrije nummers, 30.000 samengestelde en aangepaste afspeellijsten, door artiesten gehoste live radio, 4K-muziekvideo’s en tijdgesynchroniseerde songteksten. Gebruikers van mobiele apparaten krijgen ook toegang tot offline ondersteuning, ruimtelijke audio en lossless audio op compatibele apparaten.

afbeeldingsrechten: LG Electronics

Download je muziek gratis op Apple Music. Meer details hier.

READ  Surprise Xbox Series X-update voegt gratis game- en Xbox-download toe | Spellen | amusement
Written By
More from Eda Greene
Gsm-bedrijven helpen met Fiji-downloads – FBC News
Naarmate het aantal COVID-19-gevallen toeneemt, worden meer mensen aangemoedigd om de careFiji-app...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *