Horizon Zero Dawn gratis op PS4 en PS5: datum, tijden en hoe te downloaden

Speel station communiceren met Speel thuis campagneBehalve dat het een PR-oefening is, is het initiatief ook gericht op Moedig spelers aan om tijdens deze pandemie veilig te blijven Door ze te voorzien van Gratis games en kortingen

Sony is in maart gestart met Ratchet & Clank (2016) Vervolgens maakte het beschikbaar voor Gratis titels zoals Abzu, Astro Bot: Rescue Mission of The Witness Onder andere. De volgende stap, en misschien wel de meest verwachte van deze campagne, is Horizon Zero Dawn Zero Dawn: The Complete Edition, Die gratis te downloaden is op PS4- en PS5-systemen en inclusief DLC The Frozen Wilds, Een algemeen aanvaarde uitbreiding van het basisspel waarmee u urenlang kunt spelen. Het blijft downloadbaar tot 15 mei.

Horizon Zero Dawn gratis downloaden op PS4 en PS5 – datums en tijden

Horizon Zero Dawn Zero Dawn: Complete Edition is een van de Grote spellen Van de PS4 Exclusieve AAA-gamescollectie van Sony (Hoewel het vorig jaar ook op Steam werd gelanceerd.)

dat Rollenspel Het is ontwikkeld door Guerrilla Games en uitgebracht in 2017, waarmee gebruikers kunnen spelen als Aloy, een jager die bogen, speren en andere apparaten gebruikt om te overleven in een post-apocalyptische wereld die wordt gedomineerd door dierenmachines. De mensheid leeft in primitieve stammen die enkele van de resterende elementen van een vergeten beschaving gebruiken en de hoofdrolspeler zal zijn lot moeten bepalen nadat hij uitgestoten is.

Om het gratis te krijgen, hoeven gebruikers er alleen maar naar te zoeken in de PlayStation Store en Voeg het toe aan hun bibliotheken​ Indien gedaan, Spelers zullen het voor altijd bewaren in hun privé digitale bibliotheken​ Je hebt geen PS Plus-abonnement nodig om het te downloaden of af te spelen.

READ  SOUNDSELF A TECHNODELIC Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Downloaddatums en -tijden voor Horizon Zero Dawn

Zoals Sony op zijn officiële website vermeldde, kan Horizon Zero Dawn vanaf 19 april op de volgende tijden worden gedownload:

  • 19 april om 20.00 uur PDT / 23.00 uur ET
  • 20 april om 04.00 uur GMT / 05.00 uur CET

Het adres kan worden opgevraagd tot:

  • 14 mei om 20.00 uur PDT / 23.00 uur ET
  • 15 mei om 4 uur GMT / 5 uur CEST
Written By
More from Eda Greene

Fall Guys Seizoen 2 is nu uit met nieuwe middeleeuwse spellen en kostuums

Twee maanden na de release van Fall Guys: Ultimate KnockoutHeeft Mediatonic een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *