Apple Music wordt vandaag gelanceerd op PS5 – PlayStation.Blog

Voor degenen onder jullie die graag naar muziek luisteren en games spelen, zijn we verheugd aan te kondigen dat Apple Music wordt gelanceerd op PS5 – de eerste gameconsole die een geïntegreerde Apple Music-ervaring biedt, met een uitgebreide muziekcatalogus voor PS5-spelers wereldwijd.

Vanaf vandaag kunnen PS5-gebruikers met een Apple Music-abonnement genieten van meer dan 90 miljoen Apple Music-nummers, tienduizenden samengestelde afspeellijsten, 4K-muziekvideo’s, Apple Music Radio-streamingnummers van de dag, klassiekers en gepersonaliseerde afspeellijsten volgens uw vereisten. vraag naar. op uw muziekvoorkeuren.

De PS5 biedt naadloze integratie met de Apple Music-streamingservice met het afspelen van achtergrondmuziek en muziekvideo’s, zodat spelers voor, tijdens of na een gamesessie kunnen luisteren.

Muziek op de achtergrond afspelen

PS5-gebruikers kunnen de Apple Music-app starten voordat ze in een game springen, of tijdens het spelen door op de PS-knop op de DualSense draadloze controller te drukken om toegang te krijgen tot het Control Center en de muziekfunctiekaart te selecteren.

Van daaruit kunnen Apple Music-abonnees aanbevelingen vinden die passen bij de game die ze momenteel spelen, of kiezen uit een afspeellijst in hun bibliotheek of andere afspeellijsten met games die door Apple Music worden gesponsord.

Vloeiend afspelen van muziekvideo’s

Apple Music-abonnees kunnen in de Apple Music-app ook muziekvideo’s van een groot aantal artiesten vinden en bekijken. Begin met het afspelen van de video op volledig scherm; Als je besluit terug te gaan naar je gameplay of ergens anders op het PS5-startscherm wilt navigeren, blijft de audio van de muziekvideo spelen. Als je terug wilt naar de muziekvideo, wordt deze ook overal in het nummer soepel vastgelegd, zonder muziekonderbreking, ik hoop dat je geniet van Apple Music op PS5. Om te beginnen kunnen PS5-bezitters de Apple Music-app downloaden vanuit de mediaruimte op de PS5 en de instructies op het scherm volgen om hun Apple Music-account te koppelen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website website.

READ  Totale terugtrekking voor herstel van vrede, eens beide kanten

More from Madison Garrett
Ratchet & Clank krijgt in april een correctie van 60 fps voor PS5 • Gamingnation
Sony Interactive Entertainment en Insomniac Games hebben aangekondigd dat Ratchet & Clank...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *