Timothée Chalamet wordt gebruikt om Xbox 360-consoles aan te passen

Deze morgen, Deputy publiceerde een uitgebreid onderzoek Onderzoekt geruchten dat de toekomstige wormracer Timothée Chalamet een vorig leven had als controller voor de Xbox 360. Het onderzoek omvat bijdragen van Aric Toller, hoofdonderzoeker en trainer van Bellingcat, een journalistieke groep die regelmatig bekend staat om het onderzoek naar oorlogsmisdaden.

De samenwerking tussen de twee bekende persgroepen is omvangrijk. Plaatsvervangend verslaggevers Matthew Gault en Emmanuel Mayberg werkten samen met Tueller om foto’s van Shamali’s handen te onderzoeken, met name een litteken op zijn linkervinger, en deze te vergelijken met beelden van de handen van een anonieme YouTuber. ModdedController 360. Ze bekeken ook de slaapkamerfoto’s van de jonge acteur die het bezat Eerder gepost op Instagram En vergelijk die foto’s met screenshots van ons Youtube kanaal.

‘Hé, het lijkt erop dat het zo is,’ zei Toller tegen Vice.

Een feit dat zou zijn bevestigd als Vice Youtuber Nate Hill had gevolgd, die vorige week Chalamet en Zendaya interviewde voor Duin. Daar zette Chalamet de geruchten ter plaatse om te kalmeren. “Ik had al een YouTube-kanaal dat mensen vonden. Het is youtube.com/moddedcontroller360.

Hij vertelde Hill dat hij bijna $ 30 verdiende aan mod-consoles voor vrienden.

READ  Het is een grote Bungie-dag op Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale
Psychonauts 2 is jouw Xbox-game van het jaar op Golden Joysticks 2021
Psychonauts 2 heeft alle kiezers veroverd om zijn plaats als Xbox Game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *