Apple ontwerpt gezichtsmasker met ‘unieke’ uitstraling voor winkelmedewerkers

  • De ontwerpteams van Apple hebben een gezichtsmasker op maat gemaakt voor Apple-medewerkers.
  • Het masker heeft een “unieke” uitstraling, met een grote dekking van neus en kin, aldus Bloomberg, die voor het eerst rapporteerde over zijn ontwikkeling.
  • Sinds het uitbreken van de pandemie heeft Apple gewerkt aan het verstrekken van PBM’s zoals gezichtsmaskers en schilden aan gezondheidswerkers.
  • Bezoek de startpagina van Business Insider voor meer verhalen.

De Mac. De iPod. De iphone. De iPad. De Apple Watch. AirPods.

En nu, het Apple Face Mask.

De engineeringteams die verantwoordelijk zijn voor de iPhone en iPad hebben een speciaal gezichtsmasker ontworpen voor Apple-medewerkers, zoals voor het eerst gemeld door Bloomberg’s Mark Gurman.

Hoewel afbeeldingen van het nieuwe masker nog moeten worden vrijgegeven, zegt een rapport van Bloomberg dat de afdeling Engineering en Design van Apple een masker heeft gemaakt met een ‘unieke look’, inclusief ‘grote bedekkingen voor de neus en kin van de drager’ en ‘verstelbare snaren. ” Het heeft drie lagen en kan tot vijf keer worden gewassen.

Apple vertelde Bloomberg dat het bij het ontwerp van het masker rekening hield met de bestaande toeleveringsketens voor persoonlijke beschermingsmiddelen, waarbij ervoor werd gezorgd dat de bestaande stromen niet worden verstoord.

Tot teleurstelling van sommige Apple-fans zijn de maskers gemaakt voor Apple’s bedrijfs- en winkelpersoneel, in plaats van voor het grote publiek. De komende twee weken worden maskers naar de medewerkers verzonden. Op dit moment is het onbekend of Apple zal proberen het masker breder te verspreiden.

Naast het op maat ontworpen Apple-masker, rolt het bedrijf ook een transparant chirurgisch masker uit voor werknemers, zodat slechthorende klanten de gezichten van werknemers kunnen zien en ze beter kunnen begrijpen. Volgens Bloomberg is het het eerste volledig heldere chirurgische masker dat door de FDA is goedgekeurd.

READ  Nintendo verzoekt ROM's om games te vernietigen of juridische stappen te ondernemen

Apple Face Shield

Een door Apple ontworpen gezichtsscherm voor ziekenhuismedewerkers.

appel


Dit is niet Apple’s eerste uitstapje naar het spel met persoonlijke beschermingsmiddelen. In april gaf Tim Cook, CEO van Apple, kondigde aan dat Apple zou 20 miljoen gezichtsmaskers schenken aan gezondheidswerkers in de VS. Het technologiebedrijf ontwierp en produceerde ook gelaatsschermen voor ziekenhuispersoneel, met plannen om 1 miljoen per week te verzenden.

Lees het originele rapport van Bloomberg over het Apple Face Mask hier.

Written By
More from Aubrey Mason

Rusland coronavirus vaccin goedgekeurd, zegt Vladimir Poetin. Maar er blijven vragen over de veiligheid

“Vanochtend is voor het eerst ter wereld een vaccin tegen het coronavirus...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *