download deze gestroomlijnde nieuwe Apple Event-achtergronden – One More Thing

Gisteravond heeft Apple uitnodigingen verstuurd voor het Time Flies-evenement. Op 15 september 2020 zullen we weten wat het bedrijf Cupertino in de nabije toekomst voor ons in petto heeft. Ter ere van het evenement zijn er nieuwe iPhone-achtergronden beschikbaar om te downloaden.

De wallpapers zijn afkomstig van grafisch ontwerper AR7 en zijn gebaseerd op de huisstijl van het evenement.

iPhone-achtergronden voor Apple-evenement

Slechts een paar uur na de aankondiging van het Time Flies-evenement heeft AR7 de nieuwe wallpapers al gedeeld. Dit zijn twee verschillende achtergronden die gratis kunnen worden gedownload. Eén behang heeft een witte achtergrond en het opvallende blauwe Apple-logo in het midden. Het tweede behang laat hetzelfde zien, maar dan met een zwarte achtergrond.

Iedereen die een iPhone heeft, kan aan de slag met de achtergronden. Ze kunnen worden gedownload via deze Google Drive-map. Het maakt niet uit met welk model je rondloopt, elk iPhone-model wordt ondersteund. Behalve de iPhone 12 natuurlijk.

Naast de achtergronden voor de iPhone-modellen heeft AR7 dit keer ook de collectie wat uitgebreid. De nieuwe wallpapers zijn ook beschikbaar voor Mac en je kunt ze ook op je iPad instellen.

De tijd vliegt

Zoals gezegd werd gisteravond een nieuw Apple-evenement aangekondigd. Het bedrijf Cupertino toont op 15 september om 19.00 uur nieuwe producten. Het is nog niet bekend wat we precies zullen zien. Normaal laat Apple de nieuwe iPhone-modellen in september zien. Dit jaar wordt het de iPhone 12-serie, maar door een aantal dingen lijkt het erop dat deze line-up nog wel even zal worden aangehouden.

De naam van het evenement, Time Flies, geeft de indruk dat het zomaar de nieuwe Apple Watch Series 6 zou kunnen zijn. Daarnaast is er ook de verwachting dat we een nieuwe iPad Air gaan zien. Verder staan ​​ook de AirTags en AirPods Studio op de planning. Mogelijk zien we deze twee producten ook aanstaande dinsdag verschijnen.

De volledige uitnodiging (Afbeelding: Apple)

Meer weten over het evenement? Lees dan zeker dit artikel.

READ  4 banen die je gezondheid zullen verbeteren
More from Madison Garrett

Twee nieuwe geesten sluiten zich aan bij Phasmophobia, evenals de terugkeer van Dirty Water

Coöperatieve spookjacht / Horrorshots zoeken / Cheesy documentairesimulatie Phasmofobie Het heeft vandaag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *