Apple verlaagt de prijs van EarPods met $ 10 nu ze niet bij iPhones zijn inbegrepen

Apple heeft vandaag zijn iPhone 12-serie geïntroduceerd, en zoals geruchten alle vier de modellen geleverd zonder EarPods of een stroomadapter in de doos. Vanaf vandaag zullen de iPhone 11, iPhone XR en iPhone SE dat wel doen bevatten deze accessoires ook niet meer.


De website van Apple moedigt klanten aan om hun bestaande Apple-lichtnetadapter en koptelefoon te gebruiken of deze accessoires afzonderlijk te kopen, en om de kosten te helpen compenseren, heeft Apple nu de prijs van zijn EarPods met een Lightning-connector van $ 29 tot $ 19. Apple’s nieuwe 20W-voedingsadapter voor iPhones is ook te koop voor $ 19, in plaats van $ 29 voor de nu stopgezette 18W-voedingsadapter die tot nu toe bij de iPhone 11-serie was inbegrepen.

Apple prees de milieuvoordelen van het niet langer opnemen van EarPods of een stroomadapter met iPhones, en merkte op dat de beweging de koolstofemissies vermindert en de winning en het gebruik van zeldzame-aardelementen vermijdt. Als gevolg hiervan worden iPhone 12-modellen ook in een dunnere doos geleverd, waarbij Apple beweert dat er tijdens de verzending 70 procent meer iPhone-dozen op een enkele pallet passen.

Apple voegde eraan toe dat veel klanten zijn overgestapt op draadloze hoofdtelefoons zoals AirPods, en zei dat er meer dan twee miljard Apple-voedingsadapters in de wereld zijn, wat impliceert dat veel klanten deze accessoires niet langer nodig hebben.

Vorige maand zijn de Apple Watch Series 6 en Apple Watch SE gelanceerd zonder stroomadapters in de doos, dus het is geen verrassing dat iPhones dit voorbeeld hebben gevolgd. Alle iPad-modellen worden voorlopig echter nog met stroomadapters in de doos geleverd.

READ  De nieuwe Steam Deck-update voegt een van de meest gevraagde functies toe
Written By
More from Lesley Curry
Verschillende eigenaren van Google Pixel 6 en 6 Pro hebben een willekeurig gebroken scherm gemeld
Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal……. Het originele verhaal (gepubliceerd op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *