De Xbox One-batterijpakketten van Fosmon zijn een Prime Day 2020 Lightning-deal

Een van de grootste problemen die ik had met mijn Xbox One-controller, was dat ik het ding gewoon klaar had voor gebruik toen ik het wilde gebruiken. In tegenstelling tot de Switch- en PlayStation 4-controllers, heeft de Xbox One-controller batterijen nodig om te werken, en mijn AA’s zouden altijd drooglopen wanneer ik de controller het meest op mijn pc wilde gebruiken. Ik heb geïnvesteerd in batterijpakketten, maar ze waren altijd slecht, bij gebrek aan een beter woord. Maar al mijn frustraties waren opgelost Fosmon’s lijn van Xbox One-batterijpakketten.

De batterijpakketten van Fosmon glijden behaaglijk en gemakkelijk in de achterkant van de controller (ik kon niet hetzelfde zeggen voor sommige anderen die ik probeerde) en gaan ongeveer 30 uur mee. Het beste is dat wanneer ik klaar ben, ik mijn controller op de oplaadstandaard kan plaatsen en alles wordt opgeladen zonder kabels en zonder problemen. Zowel mijn kamergenoot als ik gebruiken de Quad Pro-oplader, en het werkt als een droom.

Voor Prime Day biedt Fosmon een geweldige Prime Day 2020 Lightning Deal voor de Oplader voor dubbele controller. Hij lijkt erg op mijn Quad-oplader, omdat hij hetzelfde aantal controllers bevat, maar wordt geleverd met twee batterijpakketten in plaats van vier, en niet de slots heeft om alleen de batterijpakketten op te laden. Maar met slechts $ 22 voor de komende zes uur kun je de kwaliteit van de oplader en batterijpakketten van Fosmon niet verslaan. De verkoop loopt van nu tot 7:35 PDT, of totdat de voorraad op is, dus handel snel!

READ  Xbox Indie Spotlight: Niemand redt de wereld

Ten slotte heb je Amazon Prime nodig om van deze deal te kunnen profiteren. Het is tenslotte Prime Day 2020! Als u zich moet aanmelden, ga naar deze pagina.

    Dual Xbox One controller laadstation

    Mis deze deal niet! Voor de komende zes uur kost de Dual Controller-oplader van Fosmon slechts $ 22. Met 30 uur speeltijd na één keer opladen, zullen deze accu’s je niet teleurstellen.

Op zoek naar meer deals? Bekijk onze top 10 Amazon Prime Day en Niet-Amazon deal round-ups!

Written By
More from Vanessa Hale
Blijf vechten terwijl Blaster Master Zero 2 de Xbox bereikt
Slechts een paar weken geleden hadden wij Xbox-gamers de kans Mutant uitschot...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *