Apple zou naar verluidt goedkopere iPhone-batterijonderdelen hebben gebruikt om de 5G-kosten te compenseren

Volgens analist Ming-chi Kuo (via MacRumors en AppleInsider). Aangenomen wordt dat een van de grootste kostenbesparingen afkomstig is van batterijtechnologie; Kuo zegt dat Apple het aantal lagen in de batterijkaart vermindert en celcomponenten in een kleiner gebied plaatst.

Dit zal resulteren in een batterijkaart die volgens Kuo 40 tot 50 procent goedkoper is dan het equivalente onderdeel van de iPhone 11, en de prijs van de iPhone-batterijen van volgend jaar zal nog eens 30 tot 40 procent dalen als gevolg van aanvullende ontwerpwijzigingen. Apple zou ook de batterijkosten voor een derde generatie AirPods-release volgend jaar verlagen door over te schakelen naar een “systeem-in-pakket” -ontwerp dat vergelijkbaar is met wat wordt gebruikt op de AirPods Pro.

Deze wijzigingen zullen de 5G-hardware niet alleen compenseren. Kuo gelooft dat het opnemen van millimetergolftechnologie op de iPhone Apple tussen $ 125 en $ 135 per eenheid kost, plus $ 75 tot $ 85 voor sub-6 GHz. Maar tussen dit en de gerapporteerde beslissing om geen power brick of oortelefoons in de doos op te nemen, het lijkt erop dat Apple doet wat het kan om de kosten over de hele linie te verlagen.

De iPhones van dit jaar zijn wordt verwacht in oktober, een paar weken later dan normaal – hoewel het onduidelijk is of Apple zich aan zijn traditionele aankondiging van september zal houden.

READ  LG CX OLED vs. Samsung Q90T QLED: is OLED of QLED koning?
Written By
More from Aubrey Mason

USS Bonhomme Richard: Scheepsbrand kan jarenlang de Amerikaanse vloot in de Stille Oceaan belemmeren

Marineofficieren zeiden dat de brand aan boord van de USS Bonhomme Richard,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *