Game review: vernietig alle mensen! (Pc)

THQ brengt hun klassieke, 15 jaar oude buitenaardse invasiespel opnieuw uit, Vernietig alle mensen!, geremasterd en helemaal opgepoetst voor een nieuw publiek.

Spelers nemen de rol aan van Furon buitenaardse indringer, Cryptosporidium 137 of kortweg Crypto. Crypto is meer je indringer van je blauwe boorden, naar de aarde gestuurd door zijn overheersende superieur, Orthopox 13, om monsters van het Furon-DNA te verzamelen dat bij mensen wordt aangetroffen.

De game is geïnspireerd op B-filmstijlen in de stijl van de jaren ’50 uit de jaren 50. Het resultaat is een spel dat zichzelf helemaal niet serieus neemt, maar in werkelijkheid niet zo grappig is als het denkt.

Ik heb de afgelopen jaren veel van deze geremasterde oude games gespeeld. De meeste zijn gewoon opnieuw gestructureerd, een versie met een hogere resolutie van het origineel. Het lijkt erop dat de afbeeldingen voor Vernietig alle mensen! hebben een complete revisie ondergaan. En het ziet er geweldig uit. Niets doet je denken dat dit een opnieuw uitgebrachte game was, het ziet eruit als een gloednieuwe game.

Het spel wordt in een derde persoon gespeeld, waarbij spelers Crypto besturen terwijl hij zijn bevelen van Orthopox uitvoert. De gameplay speelt zich af over een aantal gebieden, variërend van landelijke landbouwgrond, compleet met jachtgeweren-zwaaiende yokels, tot de hoofdstad. Onderweg maakt Crypto een puinhoop van de badplaats Santa Modesta, evenals van de geheime militaire basis, Area 42. De gebouwen zijn allemaal vernietigbaar, dus je kunt veel plezier beleven aan het opblazen van dingen.

Hoe leuk het ook is – de ragdoll-fysica en vernietigbare structuren maken het zeker moeilijk om weerstand te bieden – waardoor chaos de lokale bevolking zal aantrekken. Ga zo door en je zult merken dat je het opneemt tegen de politie en vervolgens tegen het leger. In strijd met de uitnodigende sandbox van het spel, is een element van stealth vereist voor succes.

READ  De ontwikkelaars van de mensheid onthullen de Brazilianen, de volgende hedendaagse cultuur voor 4X

Het is vaak het beste om directe confrontaties met mensen te vermijden. Crypto kan zichzelf korte tijd vermommen als mens met behulp van PSI-energie die wordt aangevuld door de gedachten van dieren en mensen (!?!) Te lezen.

Elk gebied heeft een aantal doelen die moeten worden voltooid. De primaire taak van Crypto is om Furon-DNA te oogsten uit menselijke hersenstammen. Dit wordt gedaan door het slachtoffer te selecteren en, in feite, een straal te gebruiken om hun hoofd te laten exploderen om de hersenen te krijgen. Crypto heeft een scala aan wapens bij zich, waaronder de Zap-O-Matic voor het elektrocuteren van nietsvermoedende levensvormen, of het nu mensen, koeien of kippen zijn. De Anal Probe van Crypto is handig om via hun kont de hersenen van slachtoffers te plukken. Hij heeft ook een jetpack voor korte vluchten. Ik had veel plezier met het gebruik van Crypto’s psychokinese om objecten, dieren en mensen op te pakken en rond te gooien.

De vliegende schotel van Crypto kan worden gebruikt om de vernietiging echt op te stapelen. Maar met de politie en het leger gewaarschuwd, is de situatie meestal niet te redden als je de dodelijke straal van het schip of, naarmate je verder komt in het spel, de verwoestende Quantum Deconstructor hebt losgelaten.

Ik ontdekte dat de gameplay-structuur vaak in de weg stond van wat het leukst is aan het spel: de moedwillige vernietiging van het menselijk ras. Het werkt zo goed als een natuurkundige sandbox dat het bijna zonde is om een ​​taak uit te voeren om verder te gaan.

READ  Celeste en Towerfall Studio hebben een nieuwe actiegame aangekondigd die zich afspeelt in de wereld van vloeiende pixelart

Vernietig alle mensen! houdt het na al die jaren nog steeds vol. Het sandbox-element is fantastisch, maar de missies niet zo veel. Het resultaat is een game die goed is, maar niet geweldig.

Vonnis: 7/10

Written By
More from Eda Greene

Minecraft Bedrock 1.17.20.20 Beta downloaden op Windows- en Android-apparaten

De langverwachte Minecraft Caves and Cliffs Part 1-update is nu al enkele...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *