Apple’s 2021 iPad mini krijgt een enorm nieuw ontwerp

De iPad Air, die slankere randen heeft en geen Home-knop

De nieuwe iPad Mini zou zijn signalen moeten volgen van de iPad Air (hierboven afgebeeld).
foto: Caitlin McGarry/Gizmodo

Tussen miniLED-schermen en enkele grote veranderingen Komt in iPadOS 15Apple vernieuwt gestaag zijn iPads Uitstekende verkoop in 2020. Nog een gerucht? Dit najaar krijgt de iPad Mini een vernieuwd ontwerp waarbij de Home-knop wordt vervangen door slankere randen.

Bij Het nieuws Aan de overkant 9to5 MacMark Gorman van Bloomberg merkt op dat de nieuwe Mini dit najaar “klaar moet zijn” en dat het “het grootste herontwerp in de negenjarige geschiedenis” van het apparaat zal zijn. Hij zei ook dat de nieuwe mini-auto een nieuwe processor zal hebben. Hij volgt dit terwijl Apple bezig is geweest met het vernieuwen van verschillende productlijnen om mee te gaan met de overstap naar zijn eigen Apple Silicon. Wat betreft hoe de nieuwe Mini eruit zou kunnen zien, de Gorman’s vorige verslag Beschrijf een apparaat dat doet denken aan: iPad AirKleinere frames en er mag geen home-knop zijn. Zoals Apple-analist Ming-Chi Kuo vorig jaar opmerkte, zou de iPad Mini kunnen werken 7,9 inch miniLED-scherm, zoals dit jaar 12,9-inch iPad Pro, maar duidde niet op een toename in grootte. (Er wordt ook beweerd dat miniLED eraan komt) iPad Pro 11-inch volgend jaar Ook.) Een paar maanden later zei hij toen dat het scherm van de iPad Mini ergens moest zijn Tussen 8,5 en 9 inch, hoger dan de huidige 7,9 inch.

Dit zullen belangrijkere updates zijn dan De vijfde generatie iPad Mini, gelanceerd in 2019. Dit voegde Apple Pencil-ondersteuning toe, evenals een A12-processor. Bovendien zouden nieuwe software-upgrades naar iPadOS 15 de tablet moeten helpen een levensvatbaarder werkapparaat te worden – een doel dat Apple al jaren nastreeft maar nog niet is gelukt.

Gurman merkte ook op dat er misschien ook nog een grotere iMac op komst is die wordt aangedreven door Apple’s Silicon. We zagen er commotie omheen Gigantische iMac Dat deed ons eerder dit jaar in eerste instantie iets verwachten in de context van Apple’s 32-inch Pro Display XDR. Wat we zagen op het Spring Loaded-evenement van Apple was iets groter iMac 24″ In een grote selectie nieuwe kleurstellingen. In mei, Bloomberg genoemd De reden dat we de Big Boy iMac niet hebben gezien, is dat Apple de ontwikkeling heeft gepauzeerd om zich beter op zijn kleine broertje te kunnen concentreren. Het is niet duidelijk of de grotere iMac op tijd klaar zal zijn voor de herfst, maar Gurman beweert dat het apparaat “op komst” is en moet worden aangedreven door een nieuwere processor.

In ieder geval hoeven we waarschijnlijk niet langer te wachten om erachter te komen. Het bedrijf houdt over het algemeen een evenement in september om zijn nieuwste en beste producten te onthullen, evenals de nieuwste releases van iOS, iPadOS, macOS en watchOS. Vorig jaar was een beetje vreemd, met drie lanceringsevenementen als gevolg van de pandemie die productlanceringen links en rechts verpestte. Dit jaar zitten we er nog middenin gebrek aan chips, maar ik vermoed dat het in 2021 één groot evenement wordt en niet veel kleine.

READ  Het einde van de 3DS markeert een keerpunt voor draagbare gaming
Written By
More from Lesley Curry

Google’s Launch Night In-kit uitpakken [Video]

Het is tijd om achterover te leunen en te genieten van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *