Elite Dangerous Odyssey-consolepoorten blijven opgeschort totdat de pc-versie is opgelost

Elite Dangerous zit in de problemen sinds de lancering van de Odyssey-uitbreiding, waarmee first-person verkenning van planeten en ruimtestations te voet mogelijk was tegen een enorm ruimtespel in de open wereld. De uitbreiding heeft sinds zijn verschijning verschillende enorme patches gezien, die de waslijst met problemen hebben opgelost en nieuwe functies hebben toegevoegd, zoals algemene multiplayer-missies. De Frontier-ontwikkelaar zegt nu dat het de ontwikkeling van de consoleversie van de uitbreiding opschort totdat de rest van de belangrijkste problemen zijn opgelost.

David Braben, CEO van Frontier, nam het over Elite-forums Om bijgewerkte plannen voor de huidige roadmap van Elite Dangerous aan te kondigen. In de post erkent Braben de frustratie van de gamersgemeenschap over Odyssey en zegt dat de studio zich blijft concentreren op het repareren van de uitbreiding, zodat deze “de ervaring biedt die u en wij verwachten op pc”.

“We hebben veel tijd besteed aan het bespreken en opnieuw beoordelen van onze eerdere plannen en hebben de beslissing genomen om prioriteit te geven aan de Elite Dangerous core-pc-ervaring”, schreef Braben. “Uiteindelijk zijn we van mening dat het juist is om onze inspanningen te concentreren op de kernervaring van Elite Dangerous Odyssey voor de platforms die we hebben gelanceerd, voordat we ons openstellen voor meer.”

Dit betekent dat de details van de consoleversie zullen “veranderen”, zegt hij, maar het is momenteel onmogelijk om een ‚Äč‚Äčtijdschema te geven voor de release van de console. “Alleen als we het gevoel hebben dat de basis voor de pc-versie stevig is, kunnen we onze console-roadmap er weer bovenop zetten.”

READ  Celeste en nog eens twaalf games komen binnenkort naar Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc

In de praktijk zegt Braben dat dit betekent dat Elite Dangerous en Odyssey de komende maanden extra patches op pc zullen zien, en deze patches zullen niet alleen bugfixes bevatten, maar ook een gelegenheid zijn om “extra functies, inhoud en verbeteringen aan het spel.”

“Achter elke bugfix, ontwerpbeslissing en betrokkenheid van de gemeenschap, is er iemand die er zoveel om geeft om onze spelers de best mogelijke ervaring te bieden”, zegt Brabin. “We hebben allemaal hetzelfde doel en we zullen het samen bereiken. We hopen op uw medewerking.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Elite Dangerous Odyssey consolepoorten in behandeling totdat de pc-versie is opgelost”; -serious “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Frontier Developments “,” genre “:” MMO “,” title “:” Elite Dangerous “,” Species “:[“MMO”,”Simulation”,”RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Risico op regen 2-update voegt nieuwe kaart toe aan pc, volledige patch-aantekeningen onthuld

Ontwikkelaar Hopoo Games heeft rolde een gloednieuwe update uit voor Risk of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *