Apple’s enorme iPhone 12-upgrade plotseling bevestigd

De release van Apple’s iPhone 12-serie kan zijn gehuld in mysterie, maar we kennen nu hun verhoogde prijskaartjes zal worden geëvenaard door een al even grote upgrade.

MEER VAN FORBESHeeft Apple per ongeluk de lanceringsdatum van de iPhone 12 gelekt?

In een nieuwe exclusieve, grote YouTuber is Filip Koroy (ook bekend als EverythingApplePro) een partnerschap aangegaan met de productieve leaker Max Weinbach om onthullen Apple’s iPhone 12 Pro Max heeft het grootste scherm ooit op een iPhone en de hoogste resolutie. Maar hij heeft ook gelekte afbeeldingen van het apparaat en het ziet er niet uit zoals iedereen had verwacht.

Met betrekking tot het display stelt Koroy dat de iPhone 12 Pro Max zal springen naar een 6,7-inch scherm van 2788 x 1284 pixels, een stijging van de 6,5-inch, 2688 x 1242 iPhone 11 Pro Max. Vanwege het grotere formaat zal de pixeldichtheid van de nieuwe telefoon hetzelfde zijn als die van de iPhone 11 Pro Max (451ppi), terwijl Koroy bevestigt dat er geen terugkeer zal zijn voor 3D Touch.

Maar wat Apple-fans echt aan het praten zal krijgen, is het ontwerp van de nieuwe iPhone. Koroy heeft beelden uit de echte wereld gemaakt van een iPhone 12 Pro Max PVT-model (Productvalidatietest), de laatste versie van een apparaat voordat het in massaproductie gaat. En ondanks meerdere geruchten naar het tegenovergestelde, het laat zien dat Apple dezelfde grote notch zal behouden die voor het eerst werd geïntroduceerd met de 2017 iPhone X. Er is ook weinig bewijs uit de afbeeldingen dat het bereik zal hebben aanzienlijk dunnere randen, dus de iPhone 12 Pro Max kan zelfs groter zijn dan verwacht, hoewel 120Hz duidelijk nog steeds is blijft in evenwicht.

Een ding dat echter kleiner zal zijn, is de doos, omdat Koroy materiaal laat zien waaruit blijkt dat Apple de snellader van de iPhone 12-reeks upgradet van 18W naar 20W (zoals recentelijk gecertificeerd), maar het zal zijn “apart verkocht”. Deze stap zal de prijzen laag houden, zoals Apple toevoegt dure nieuwe 5G-modems in de iPhone 12-line-up, maar het betekent wel dat gebruikers dat zullen doen moet meer betalen voor telefoons die schijnbaar zullen niet zo lang.

Desondanks lijkt de iPhone 12 nog steeds klaar om te verkopen als warme broodjes, dankzij een nieuw chassisontwerp, slimme cameratechnologie en barnstorming prestaties. Een goedkoper model is aan de horizonHoud hier echter rekening mee wanneer Apple deze apparaten uiteindelijk lanceert plagen na plagen.

___

Volg Gordon op Facebook

Meer over Forbes

Nieuwe iPhone 12 Renders onthullen Apples kleinste nieuwe iPhone

Apple iOS 13.6.1-release: moet u upgraden?

READ  Netflix Datamine kan een samenwerking met PlayStation voorstellen
Written By
More from Aubrey Mason

Amit Shah Tweets die hij positief heeft getest op coronavirus, in het ziekenhuis opgenomen

Coronavirus Updates: India heeft vandaag meer dan 17 lakh gevallen van COVID-19...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *