Everspace 2 is Rogue Squadron meets Diablo en komt in december uit op Steam

Na een succesvol Kickstarter vorig jaar, de Everspace 2 De releasedatum van Early Access komt eindelijk binnen. De space shooter wordt in december in zijn vroege vorm gelanceerd op Steam, en de ontwikkelaars hebben wat nieuwe details verstrekt over wat je van deze release kunt verwachten, inclusief een cockpitweergave en een hoop nieuwe inhoud verder dan wat beschikbaar is in de gesloten alpha.

Everspace 2 wordt in Early Access gelanceerd met een cockpitweergave met functionele instrumenten waarmee je zonder poespas kunt spelen. Naast wat beschikbaar was in de gesloten alfa, voegt de Early Access-release het handelscentrum-sterrensysteem van Union, twee nieuwe scheepsklassen en de Okkar-buitenaardse race toe. De ontwikkelaars zeggen in een persbericht dat de Early Access-build “vijf tot tien uur gameplay” toevoegt boven de alpha, voor een totaal van maximaal 20 uur aan content.

Ik speelde vorig jaar een vroege demo van Everspace 2 – toen we nog spelconventies hadden – en dat was ook zo zeer onder de indruk ermee zelfs dan. Het is geen volledige ruimtesim, dus het is veel dichter bij een Rogue Squadron dan een TIE Fighter, maar die arcade-achtige actie versmelt op briljante wijze met Diablo-geïnspireerde buitensystemen. Er is momenteel een gratis demo op Steam.

Je kunt hieronder enkele nieuwe gameplay-opnames bekijken.

Voor meer ruimte spellen, je weet waar je moet klikken.

READ  Xbox Game Pass: 14 geweldige Xbox One- en pc-games om nu te spelen
Written By
More from Eda Greene

Fans zullen worden toegestaan ​​bij RJS voor de volgende Bucs-game

TAMPA, Fla. – Als de Buccaneers het op 4 oktober opnemen tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *