Apple’s grootste update van de week

HomePod speelt zijn nieuwste deuntjes

Apple heeft officieel de HomePod-stekker eruit gehaald. Andere bedrijven zoals Google en Amazon hebben een aantal echt goede slimme luidsprekers en Apple heeft geprobeerd zich bij hen aan te sluiten. Helaas was dat niet wat vanaf het eerste moment werd verwacht, en vorige week besloot Apple officieel om de productie van de HomePod te stoppen. De minivariant blijft bestaan ​​en Apple zal zeker niet opgeven als het gaat om het maken van slimme speakers.

IMac Pro is niet meer leverbaar

Apple stopt met de productie van de iMac Pro vanaf 2017. Niet zo verwonderlijk, vooral omdat we er al meer dan 4 jaar niets nieuws over hebben gehoord, maar op de een of andere manier is het jammer. Er gaan geruchten dat Apple werkt aan een nieuwe verbeterde variant met Apple’s M1-chip, maar dit zijn slechte.

Beveiligingsupdates kunnen afzonderlijk worden gedownload

Apple komt soms met een beveiligingsupdate om je iPhone veilig te houden. In de code voor de nieuwe iOS 14.5 blijkt dat we zelf op de beveiligingsupdates kunnen klikken om ze voor elke versie van iOS te downloaden. Op deze manier kun je langer op iOS 14 blijven, maar toch de extra beveiliging gebruiken zonder te upgraden naar iOS 15.

Parler is voor altijd verdwenen

De sociale netwerk-app Parler is permanent geblokkeerd in de App Store. De app was niet genoeg gemodereerd om de haatzaaiers tegen te gaan. Eerder dit jaar werd de app al verwijderd uit zowel de App Store als Google Play Store, maar nu komt de app nooit meer terug op iOS-apparaten.

READ  Beste apps van de week 32-2021 in app gemist

Onderstrepen 23 maart

Eind deze maand zien we een nieuw evenement van Apple! Op dit evenement hopen we meer nieuws te hebben over de nieuwe iPads, AirPods en mogelijk AirTags. AirTags zou een nieuw apparaat van Apple moeten zijn dat kan helpen bij het vinden van je mobiele telefoon, oordopjes en misschien meer als je ze kwijtraakt. Er doen geruchten de ronde dat het nieuwe evenement op 23 maart om 18:00 uur zal plaatsvinden. Houd hier dus een plekje voor in je agenda!

More from Madison Garrett
Hoe speel je het spel Klondike, gratis en zonder download?
Wil je het Klondike-spel op al je apparaten spelen zonder het te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *