Meer ontslagen zijn aan de horizon nu Activision Blizzard verhuist om Europese uitgevers te sluiten

Activision Blizzard is van plan zijn uitgeverijen in Europa te sluiten en meer werknemers te ontslaan, volgens een nieuw rapport van GamesIndustry.biz

In een verklaring ingediend bij GamesIndustry.bizIn legde een vertegenwoordiger van Activision Blizzard uit dat de verhuizing het resultaat is van “spelers die er steeds vaker voor kiezen om digitaal verbinding te maken met onze games.”

“We hebben plannen gedeeld met onze teams in Europa over hoe we als organisatie zullen evolueren, ons aan deze verandering zullen aanpassen om onze spelers van dienst te zijn en de regio op de beste manier zullen inzetten voor toekomstige groei”, vervolgt de verklaring. “We zullen uitgebreide stappen ondernemen om alle medewerkers te ondersteunen en de overgang te vergemakkelijken voor die van onze collega’s die mogelijk te maken hebben met deze voorgestelde wijzigingen.”

Dit zijn de meest recente ontslagen die werknemers van Activision Blizzard de afgelopen twee jaar hebben getroffen. In februari 2019 maakte de uitgever bekend dat dit het geval zou zijn Reduceren Het personeelsbestand is met 8% gestegen, of naar schatting 800 mensen. Later dat jaar, Herstructurering Hij zag meer dan 200 andere banen verloren gaan. In 2020 heeft het bedrijf Gesloten Het kantoor bevindt zich in Versailles, Frankrijk, en eerder deze week Radicale snit Voor e-sports-medewerkers.

Dit heeft leidinggevenden er niet van weerhouden om te glimmen en persoonlijk te profiteren van de recente groei van Activision Blizzard, zelfs als werknemers. Protesteer loonongelijkheid​ Het is gepland om CEO Bobby Kotick A. Beloning van $ 200 miljoen Van de prestaties van de uitgever tijdens de pandemie, terwijl de arbeiders die het succes van Activision Blizzard te danken hebben, worden genegeerd Met Battle.net-cadeaubonnen van $ 200

Zoals vaak het geval is, waren deze en eerdere ontslagen niet nodig. Het leiderschap van Activision Blizzard had gemakkelijk loonsverlagingen kunnen doorstaan ​​of op zijn minst bonussen kunnen weigeren om bij te dragen aan de salarissen van deze nu werkloze arbeiders, maar in de meedogenloze sleur van het kapitalisme zijn CEO’s en hun soortgenoten altijd degenen die gelukkig aan het roer staan. honderden en duizenden mensen toelaten. Lijden als dat betekent dat ze brood krijgen.

READ  Google onthult 16 nieuwe games voor de streamingdienst Stadia
Written By
More from Aubrey Mason

De nieuwe Final Fantasy Creator RPG is buiten en pijnlijk mooi

Zijn goed. Een screenshot​ Mistwalker / Kotaku Ik heb problemen met spelen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *