Apps van de week: Carrot Weather, Pink en Telegram | direct

Neem je WhatsApp-berichten mee wanneer je naar Telegram overschakelt en breek je geest met vijftig slimme raadsels in het spel Roze.

Weer eilanden

De populaire alternatieve weer-app Carrot Weather kreeg zijn grootste update in jaren. Versie 5.0 introduceert een nieuw ontwerp, met een duidelijke verticale lay-out voor de weersvoorspelling. Het ontwerp is volledig herzien om beter bij iOS 14 te passen, met felle kleuren en grote knoppen. U kunt ze naar eigen smaak indelen en kiezen.

Daarnaast gebruikt de app op intelligente wijze kaartjes die specifieke informatie over hen bevatten. Carrot kijkt naar het weer en kiest op basis daarvan de juiste kaart om weer te geven. Op een rustige dag zie je bijvoorbeeld informatie over het tijdstip van zonsopgang en zonsondergang, maar op een winderige dag zie je informatie over gevaarlijke weersituaties.

Carrot Weather is gratis te downloaden, maar voor alle functies moet u een lidmaatschap aanschaffen. Je krijgt bijvoorbeeld notificaties als het begint te regenen.

Carrot Weather voor iOS downloaden (gratis)

kabel

De strijd tussen chat-apps begon begin dit jaar en Telegram speelt daar slim op in. De grote update van de berichten-app maakt het nu mogelijk om de volledige berichtgeschiedenis van WhatsApp naar Telegram over te zetten. Telegram hoopt dat dit voor veel gebruikers een grote wegversperring zal wegnemen.

Naast de handige overdrachtsfunctie introduceert de update ook een verbeterde audiospeler die de bediening en het luisteren naar audioberichten en muziek vergemakkelijkt. Op Android is de animatie verwerkt en ziet de app er mooier en vloeiender uit. Telegram wordt nu door meer dan 100 miljoen mensen gebruikt.

READ  Galaxy S10 Lite krijgt in mei een beveiligingspatch

Telegram voor iOS downloaden (gratis)

Telegram voor Android downloaden (gratis)

Roze

Die-hard puzzelfans kennen de naam Bart Bonte misschien wel, in de loop der jaren heeft hij puzzelspellen gelanceerd die allemaal kleur als thema hebben. afstand roodEn de GeelEn de zwartEn de blauw Bij groen De tijd is nu rijp Roze, Een nieuwe set van vijftig slimme puzzels.

Het doel is simpel: maak je hele smartphonescherm roze. Je zult het apparaat dus moeten kantelen en je zult altijd een nieuwe manier moeten vinden om de puzzel te overwinnen. Kom je er echt niet uit, klik dan op het licht voor een hint.

Roze Gratis te downloaden en te spelen, alleen commercials verschijnen in de app als je een hint nodig hebt. Met een in-app-aankoop kunt u deze advertenties ook kopen.

Pink voor iOS downloaden (gratis)

Download Pink voor Android (gratis)

More from Madison Garrett

tot vijf maanden gratis Apple Music – One More Thing

Als je de Shazam-app nu downloadt, kun je als nieuwe gebruiker tot...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *