De Xbox-remasterlekken van GoldenEye 007 zijn volledig geannuleerd via een video van twee uur

GoldenEye 007 is geannuleerd X-Box De remaster lekte volledig uit tijdens de videoweergave van 2 uur.

Project 2008 was oorspronkelijk gepland om digitaal te worden uitgebracht Xbox 360Xbox Live Arcade voor Xbox Live Arcade, maar werd uiteindelijk geannuleerd vanwege claimproblemen, hoewel de game bijna voltooid is.

hoewel Microsoft, Rechtenhouders Activision En de oorspronkelijke uitgever Nintendo Er werd gezegd dat een licentieovereenkomst voor de remaster voorlopig was overeengekomen, en het project stortte uiteindelijk in vanwege het grote aantal partijen dat betrokken was bij het instemmen met de heruitgave.

De aanwezigheid van GoldenEye’s Xbox-remaster werd voor het eerst uitgelekt via de uitgave van Xbox World 360 in het VK uit 2008, gevolgd door korte video’s die in latere jaren online werden gepubliceerd. De beelden van vandaag bieden echter over het algemeen een uitgebreide kijk op de geannuleerde game.

Merk op: Sta het gebruik van functioneel toe om deze opname te bekijken Cookie voorkeuren.

Remastersoftware zou spelers de mogelijkheid hebben gegeven om te schakelen tussen geconverteerde afbeeldingen in HD en originele resolutie N64 Er is ook een online multiplayer-modus gepland, samen met de premium split-screen-instelling. Naast prestaties kunnen de online klassementen van Remaster GoldenEye ook worden geïntegreerd voor loopsnelheid.

Componist GoldenEye Grant Kerkhope – Wie was er bijzonder Tijdens het ontwikkelen van de remaster, maar hij was niet betrokken bij het project – hij vertelde VGC dat het was geannuleerd vanwege het grote aantal partijen dat moest worden overtuigd.

“De belangrijkste reden waarom dit niet gebeurt, is omdat er te veel belanghebbenden zijn”, zei hij. Microsoft, Nintendo en EON [owners of the Bond license] Over voorwaarden kunnen nooit overeenstemming worden bereikt, en dat is voordat u erover nadenkt om alle originele filmacteurs ertoe te brengen hun formaten opnieuw te gebruiken.

READ  India heeft zojuist 100.000 gevallen van coronavirus geregistreerd ... in vijf dagen

“Het zou veel geld hebben gekost om te voltooien en daarom was het project waarschijnlijk niet financieel levensvatbaar.”

In 2015 kwam Xbox Boss Phil Spencer Hij suggereerde dat er vanwege dezelfde problemen weinig hoop was om het Goldeneye-project voor moderne platforms nieuw leven in te blazen. Op de vraag van een fan over een geannuleerde remister, Spencer twitterde: “De rechten van GoldenEye zijn erg moeilijk, en ik heb er vaak naar gekeken. Zo veel verschillende partijen om mee samen te werken, we gaven het altijd op.”

Hoewel GoldenEye 007 nooit is uitgebracht voor Xbox 360, zijn spirituele opvolger Totale duisternis Het kreeg uiteindelijk de Xbox Live Arcade-behandeling en kan tot op de dag van vandaag op Xbox-consoles spelen.

afgelopen jaar Een fanproject om GoldenEye 007 opnieuw op te bouwen in Unreal Engine 4 is stopgezet Na drie jaar ontwikkeling.

GoldenEye 25 was het werk van 3D-kunstenaar Ben Colclough die autodidactisch was vanwege de release naast Rare FPS 25’sDe tiende De verjaardag is in augustus 2022. De Zwitserse componist Yannick Zinhäusern zou de muziek voor het spel maken.

Nieuwe editie – Geïnspireerd door Boxed Project GoldenEye voor Xbox Live Arcade – Het was Ontvang regelmatig lof Van de originele GoldenEye-ontwikkelaars, waaronder ontwerper David Doak.

In een verklaring werd echter bevestigd dat het GoldenEye 25-project de ontwikkeling zou stopzetten op verzoek van MGM, de eigenaar van de obligatierechten.

Written By
More from Aubrey Mason

PS5-voorraad: Sony Direct was binnen 33 minuten niet meer op voorraad – hier is waar je heen moet

Bijwerken: De PS5-restock was vandaag uitverkocht bij Sony Direct, maar we zullen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *