Apps van de week: Kitty Letter en IJsmeester | Momenteel

Makers Katten exploderen Ze ontwierpen een app, weten waar ze moeten skiën dankzij IJsmeester en bakken wat lekkers met HomyBaky. Dit zijn de apps van de week.

Kitty bericht

De makers van het populaire arcadespel Katten exploderen Maak een nieuw spel voor smartphones. Kitty bericht Het is een vermakelijk woordspel dat je alleen of tegen iemand anders kunt spelen. Natuurlijk zit de game boordevol humor en graphics voor The Oatmeal, de maker van de game.

In het spel maak je woorden door de letters in de juiste volgorde te zetten. Schuif met uw vinger over het scherm om de woorden te vormen: hoe langer een woord, hoe hoger de score. Deze punten worden vervolgens omgezet in katten die naar het huis van je tegenstander rennen. Zodra ze bereiken, exploderen ze en nemen ze een aantal gezondheidspunten weg van je tegenstander. In de applicatie worden alleen Engelse woorden gebruikt.

Kitty bericht Het is gratis te downloaden en te spelen, maar het bevat in-app-aankopen om kostuums voor je personage in de multiplayer-game te ontgrendelen.

Download Kitty Letter voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)

IJsmeester

Met zoveel gesloten ijsbanen en temperaturen die al dagen onder nul liggen, is het nu tijd om op zoek te gaan naar natuurijs. Ice Master maakt het gemakkelijk om erachter te komen waar je heen op het ijs moet.

De app verzamelt rapporten van gebruikers die veilig genoeg natuurijs tegenkomen. Als er genoeg letters zijn, verandert de kleur van de pin op de kaart van rood naar groen. Dus als je zeker wilt zijn dat het ijs veilig is, gebruik dan gewoon groene pinnen.

READ  'CoronaMelder moet een domme app blijven'

U kunt ook zelf rapporten rapporteren en de beschrijvingen van anderen lezen. U weet bijvoorbeeld of u naar een overstroomde weide of een bevroren kuil gaat.

Download Ice Master voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)


HomyBaky

Duik dit weekend de keuken in met de HomyBaky app en eet een heerlijke zelfgebakken taart. Deze Nederlandse app is gemaakt voor alle thuisbakkers.

De app toont eerst alle ingrediënten voor het recept. De app leidt je vervolgens stap voor stap door het proces om van deze ingrediënten geweldig brood te maken.

Met een druk op de knop kunt u ook uw eigen recepten insturen, die vervolgens met goedkeuring aan de HomyBaky Group kunnen worden toegevoegd. Hoewel HomyBaky een vrij eenvoudig ontwerp heeft, doet het precies wat je van zo’n app zou verwachten: leg op een duidelijke manier uit hoe je een heerlijke cake, koekje of taart bakt.

HomyBaky download voor iOS (Vrij)


More from Madison Garrett

Waar een PS5 kopen: voorraad is moeilijk te vinden, maar kijk eerst in deze winkels

Het uitgraven van retailers die genoeg voorraad over hebben om een ​​PS5...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *