Apps van de week: Overcast Podcast-app, Quill en Statement 2020 | Momenteel

Luister naar podcasts rechtstreeks vanaf uw Apple Watch met Overcast en probeer een nieuwe chatservice voor uw bedrijf met Quill. Dit zijn de apps van de week.

bewolkt

Goed nieuws voor Apple Watch-bezitters die graag naar podcasts luisteren. De populaire podcast-app Overcast heeft zijn Apple Watch-app volledig vernieuwd om deze minder afhankelijk te maken van de iPhone. Het design heeft een nieuwe look gekregen met knoppen die er beter uitzien op het kleine schermpje van de smartwatch.

Het synchroniseren van lokaal opgeslagen podcasts op het horloge is ook vereenvoudigd. Het indrukken van de nieuwe ‘Sync’-knop zou voldoende moeten zijn. Dit maakt Overcast een interessante app voor mensen die graag naar podcasts luisteren en die hun iPhone niet overal mee naartoe willen of kunnen nemen.

Download Overcast voor iOS (Vrij)


Schacht

Met enorm veel thuiswerk in het afgelopen jaar, zijn team-apps belangrijker dan ooit. Quill vecht tegen services zoals Slack en Microsoft Teams met de nieuwe berichten-app van het bedrijf.

De app pakt het duidelijk anders aan door vooral te focussen op het verbeteren van focus en sociale interactie. Volgens het team achter Quill zijn de meeste team-apps zoals Slack langzaam maar zeker uitgegroeid tot grote reuzen en chaos.

Zo maakt Quill onderscheid tussen “gestructureerde” kanalen, waarin werkaangelegenheden worden besproken, en sociale kanalen. In zakelijke kanalen wordt elk bericht zijn eigen thread, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat er is gezegd en wanneer het verband houdt met een specifiek onderwerp. Sociale kanalen zijn gebouwd als een berichten-app en hebben deze structuur verlaten, wat de interactie eenvoudiger maakt.

READ  Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor november 2020

Quill is gratis voor kleine teams en individuen, waarbij grotere groepen elke maand een vast bedrag betalen. De app is ook beschikbaar op Windows- en Linux-computers. Een zakelijk abonnement wordt later ook toegevoegd.

Download Quill voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)


Aankondiging 2020

Het wordt voor een paar mensen hun favoriete app, maar het is tijd om de belastingaangifte opnieuw te doen. Gelukkig kan de Belastingdienst je daarbij helpen met hun aangifteapp voor 2020. Tot nu toe moest je elk jaar een nieuwe app downloaden, maar dat verandert nu: de app wordt nu jaarlijks bijgewerkt.

Met de aangifte app 2020 wordt u stap voor stap begeleid bij het indienen van uw aangifte. Het voordeel is dat de app (zeker voor particulieren) echt veel informatie automatisch invult.

U logt in met uw DigiD en volgt vervolgens de stappen op het scherm. Op deze manier begeleidt het u door het hele proces. De app is al downloadbaar en zal vanaf 1 maart operationeel zijn. Vanaf dat moment kunt u uw vergunning volledig indienen via de aanvraag.

Download de aankondiging voor 2020 voor iOS Van Man qua uiterlijk (Vrij)

More from Madison Garrett

“Degene die deze *** heeft bereikt, moet worden uitgezet”

Engelen – Toen de Dallas Mavericks als zevende gezaaid zat, Plotseling Luca...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *