De fout verhindert dat M1 Macs iOS-apps downloaden

naar mij Ik meer, Verschillende M1 Mac-gebruikers klagen sinds gisteren dat ze geen compatibele iOS / iPadOS-apps kunnen downloaden van de Mac App Store.

Wanneer getroffen gebruikers op een bestand klikken Installaties Een knop om iOS / iPadOS-compatibel toe te passen in de Mac App Store, de downloadanimatie kan roterend worden gezien, maar de download gaat niet verder en mislukt geruisloos.

Vorige maand verbood Apple volledig de praktijk van het “sideloaden” van iOS- en iPadOS-apps op M1-Macs die niet officieel compatibel waren met het Apple-silicium.

Dit nieuwe probleem lijkt echter niet relevant – zolang de iOS / iPadOS-app in de Mac App Store beschikbaar wordt gesteld door de ontwikkelaar, M1 Macs. Zou moeten Het succesvol kunnen downloaden, installeren en starten.

Met Apple die luid aankondigt dat de M1-chip compatibele iOS- en iPadOS-apps op de Mac kan uitvoeren, dat is alles ze heeft Om een ​​insect te zijn.

Nadat iOS-apps niet kunnen worden gedownload naar een Mac met de nieuwste versie van macOS Big Sur (11.2.1), lijkt iOS-ontwikkelaar Noah Evans dat ook te denken.

Een getroffen gebruiker nam zelfs contact op met Apple Support over het probleem. De ondersteuning was niet op de hoogte van problemen met deze symptomen, dus de bezorgdheid van de gebruikers nam toe.

Nu Apple op de hoogte is van het probleem, kunnen we verwachten dat er binnenkort een oplossing wordt gepubliceerd.

READ  Speel de hele dag onophoudelijk uw favoriete mobiele games
Written By
More from Eda Greene

CISF Tradesman Constable Admit Card 2021, controleer de stappen om deze te downloaden

De Central Industrial Security Force heeft de toegangskaart voor de Constable /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *