Aquario Clockwork heeft zojuist een Guinness World Record gecrasht voor Duke Nukem Forever

Vorige week zag de Europese lancering van uurwerk aquarium op Switch (Noord-Amerika zal moeten wachten tot volgende week), en eindelijk kunnen spelers genieten van een titel die 30 jaar oud is. Het is lang geleden, maar Het was het wachten zeker waard.

De goed gedocumenteerde vertraging in de ontwikkeling van de game (het project begon eigenlijk in 1991) leverde het een Guinness World Record op. Dat klopt, Clockwork Aquario heeft nu het record voor de langste tijd tussen de start van een videogameproject en de definitieve release.

Hier is een samenvatting van hoe het allemaal is gebeurd:

initiële ontwikkeling van uurwerk aquarium Het begon in 1991. Het was het laatste arcadespel dat werd ontwikkeld door het legendarische bedrijf Westone. Met de opkomst van 3D-games en andere genres die strijden om dominantie, Het uurwerk van Aquario Ontwikkeling is geannuleerd. Na bijna 30 jaar, ININ .Games En Zeer beperkte spellen – Twee graven gewijd aan het behoud van beroemde maar vergeten of nooit vrijgegeven edelstenen – bundel de krachten om deze videogameschat te ontdekken.

Ontwikkelingsteam bestaande uit leden van het oorspronkelijke Westone-team, zoals Ryuichi Nishizawa – mede-oprichter en legendarische maker van Westone Geweldige jongen Het is gemaakt met de bedoeling om het te bereiken uurwerk aquarium tot leven. Met een enthousiast team van retro gamers en de originele makers van Clockwork Aquario, zal de Lost Arcade-titel zeker een welverdiende release krijgen, zonder iets van zijn charme te verliezen, maar trouw te blijven aan zijn roots.”

Overigens haalt Clockwork Aquario het wereldrecord van Duke Nukem Forever, die de titel tot nu toe heeft gehouden nadat werd gemeld dat deze 14 jaar en 44 dagen in ontwikkeling was.

Het zou verbazingwekkend zijn om een ​​ontwikkelingscyclus van 30 jaar te doorbreken. Is er misschien een lang verloren gewaande versie van Pong waar we niets van weten?

READ  Brief maandag over het spelen van PS4-games op PS5, co-op en Bethesda
Written By
More from Aubrey Mason
Vrouw doet zich voor als politieagent, geeft nepuitdagingen uit aan COVID-overtreders, wordt gepakt
20-jarige vrouw doet zich voor als politieagent in Delhi, vaardigt nepuitdagingen uit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *