Halo Infinite Glitch maakt mini-varkensvoertuigen voor fretten

GIF: 343 PPG / Kobold Rogue / Kotaku

Ondanks zijn attributen als een chauvinistische ruimteopera, Hallo Franchise bevindt zich vaak op de grens tussen serieus en humor. Het meest recente voorbeeld van dit fenomeen is een glitch waarbij Warthog-jeeps alomtegenwoordig in de serie zijn gekrompen tot komische proporties tijdens multiplayer-wedstrijden.

Deze biggetjes, of “biggen” zoals die in Hallo Ze is liefkozend genoemd door de samenleving en ze lijkt willekeurig te spawnen.

Verwijzend naar de data op deze video’s, was deze fout aanwezig in oneindige uitstraling Maandenlang, met enkele optredens zo recent als gisteren.

En het gaat ook niet alleen om één type voertuig: er zijn ook foto’s van de Mongoose, een tweezitter, ATV-type pick-up die dezelfde behandeling krijgt.

In plaats van boos te worden, zijn fans vooral geïntrigeerd door de fout, en sommigen hebben zelfs een verzoek ingediend bij 343 Industries Om zeer kleine voertuigen in het spel te houden.

‘Varkens moeten binnen zijn’ [the Fiesta playlist]Een gebruiker schreef op r/LowSodiumHalo, een aangesloten site gewijd aan meer plezier Hallo gesprek dan we ergens anders hebben gezien. Kleine versies van alle voertuigen! Maar het is willekeurig.”

Een ander voegde toe: “Het zou uitstekend zijn voor Forge.” “Rainbow Road-raketten of zoiets. Ze kunnen een heleboel dingen doen.”

Een derde suggereerde “zeg van alles een beetje”. “Kleine geesten, kleine geesten, kleine schorpioenen, kleine tovenarij. En buiten hangt een levensgrote Sparta. Toen heette het “Micro Machines.”

Als ik naar de bovenstaande screenshots kijk, kan ik het niet helpen, maar ben het ermee eens. Hallo De multiplayer-modus is altijd een leuke en dwaze afleiding geweest van de hypermilitaire campagnes voor één speler in de serie. Waarom geen skelters gebruiken, in ieder geval in een aparte modus die speciaal voor hun gebruik is?

343 Industries, ik weet dat je veel op je bord hebt, wat met… volledige spel Ze lanceren vandaag en zo, maar doe het juiste en maak deze kleine voertuigen officieel.

READ  Sony waarschuwt Cyberpunk 2077 opnieuw op PSN, maar het is nog steeds niet beschikbaar
More from Madison Garrett
YouTube test automatische videodownloads
Deze Smart Downloads-functie is voor mensen die weinig data hebben om te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *