Arcade1Up-hardware is te koop bij Best Buy

De hardwareprijzen van Arcade1Up zijn omhooggeschoten, wat slecht nieuws is voor iedereen die zijn speelkamer probeert te versieren met arcadekasten voor thuis. Gelukkig doet Best Buy nu een uitverkoop. Alle soorten thuisspelmachines, van flipperkasten tot speeltafels, balie-arcades tot reserve-arcadekasten, zijn beschikbaar voor maximaal $ 300 korting.

Hieronder hebben we enkele van de beste deals gekozen die momenteel beschikbaar zijn bij Best Buy. We proberen een nieuwe tool uit waarmee je hier op de pagina kunt kijken. Volg gewoon het afrekenproces dat op het scherm verschijnt en Best Buy ontvangt uw bestelling en verwerkt deze zoals normaal.

Arcade1Up-deals bij Best Buy

Een van de coolste (en nieuwste) is Terminator 2. En het wordt geleverd met twee pistoolcontrollers zodat jij en je vriend het klassieke arcadespel kunnen afvuren, zonder dat het nodig is. Tron en Killer Instinct zijn ook geweldig voor iedereen in deze spellen.

Voor multiplayer met vier spelers kun je niet fout gaan met The Simpsons-locker. Het is niet alleen te koop voor $ 300 op MSRP, maar het wordt geleverd met een bijpassende Simpsons-standaard en -stoel. Het heeft vier besturingsingangen, dus je kunt bijna de hele Simpsons-familie spelen (sorry, Maggie).

Mortal Kombat 2 Countercade is een ander geweldig multiplayer-spel. Omdat je ze op een tafel zet, zijn ze veel goedkoper dan staande machines, maar je kunt ze toch doodschudden door jou en je vriend. Er is ook een speltafelversie van de MKII te koop voor $ 200.

Chris Reed is deal-expert en handelsredacteur bij IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten.

READ  Ocarina of Time pc-poort bereidt zich voor op release in februari

Written By
More from Aubrey Mason
Mistwalker Boss is niet geïnteresseerd in het nieuw leven inblazen van oude studiogames
Eerder deze week hoorden we hoe een mobile exclusive het doet Fantasian...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *