Arcana is uitgebracht op pc

Digital Extremes is officieel uitgebracht Warframe‘s Deimos: Arcana op pc met een hoop inhoud die daarbij hoort. Dit breidt de Hart van Deimos ervaring met een hoop aanvallende vuurkracht, die te vinden is in de krachtige tweede mech genaamd de Bonewidow. Hierdoor kun je terugslaan naar de Infested met een hoop wapens waarvan ze alleen wilden dat ze ze in handen hadden. Samen met een uitgebalanceerde reeks toevoegingen aan het spel en verschillende andere verbeteringen die voortbouwen op wat in wezen een supergruwelijke ervaring is. We hebben hier enkele screenshots en een trailer die je kunt bekijken voordat je in de uitbreiding duikt.

Holy crap! Wat een rare gruwel deed het Warframe ontwikkelaars maken deze keer? Met dank aan Digital Extremes.

Tenno (de in-game naam van de speler) kan de schijnbaar oneindige infanterie van de Infested met ongeƫvenaarde wreedheid aanvallen door zich aan te passen in de Necramech, een Thano-Tech mech met schild en een zwaard. Spelers kunnen doorboren en vervolgens vijanden in de lucht gooien met Bonewidow, die ook een dodelijke Infested-raketwerper bij zich heeft, die enorm krachtig plezier en griezelige experimenten naar de Cambian Drift brengt! Om nieuwe vijanden zoals de Splitter te confronteren (die, wanneer ze worden neergeschoten, dupliceert!), Komt er een nieuw assortiment wapens, items en speciale Warframes beschikbaar. Door missies te voltooien en staande te verdienen, kan Tenno zichzelf bewapenen met Infested Beam Pistols, Cernos, Nunchaku, Arm Cannons, Kit Guns, Arcanes en Augments.

Ze kunnen de prachtig glazige Gara Deluxe-collectie verzamelen, status verdienen in Grandma’s Remedy Workshop, nieuwe Infested K-Drive-skins kopen en nog veel meer. We hebben de wens van spelers om het pustulerende landschap van de Cambian Drift te verkennen versterkt door vier diepe nieuwe ondergrondse niveaus te bouwen. Gecombineerd met Vault Bounties en Hunting and Conservation-aanbiedingen – inclusief de glibberige maar toch schattige Infested Zongro en Infested Thwomp – zullen spelers meer diepgang en variatie hebben dan ooit tevoren tijdens hun open wereldreizen.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere geeky dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Cyberpunk 2077 is 'klaar voor de pc', maar consoleversies van de huidige generatie hebben nog werk nodig
Written By
More from Max Mcgee

Dierenactivisten werden fysiek mishandeld bij het redden van honden in Delhi; FIR geregistreerd

IBT creatief In een ontmoedigende video die viraal is gegaan op sociale...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *