Nieuwe beperkingen voor tijdreizen in Animal Crossing: New Horizons

Nintendo Life

Tijdreizen in de lifestyle-simulatieserie van Nintendo Animal Crossing is altijd een nogal controversiële speelstijl geweest. Terwijl sommige spelers graag willen zien wat de toekomst zal brengen, denken anderen dat dit het equivalent is van vals spelen, omdat je hierdoor speciale items kunt ontgrendelen, snel Bells kunt verdienen en eerder dan gepland aan bepaalde evenementen kunt deelnemen.

Hoewel deze speelstijl nog steeds een ding is, lijkt het erop dat de laatste winterupdate voor de game enkele kleine aanpassingen heeft gedaan aan het tijdreizen. Spelers die vooruit springen, kunnen bepaalde evenementen in de toekomst niet meer activeren (zoals Turkey Day en Toy Day) als ze nog niet echt zijn uitgespeeld in het echte leven. Ze kunnen echter terugreizen naar gebeurtenissen die al hebben plaatsgevonden.

Zoals je misschien al geraden hebt, zijn er enkele gemengde reacties op deze ontdekking geweest – sommigen beweren dat ze niet altijd tijd hebben om het spel op een specifieke datum te spelen en anderen die blij zijn om te horen dat gebeurtenissen niet langer zullen worden onthuld vóór hun vastgestelde datum.

Wat vind je ervan om van tevoren niet meer aan evenementen te kunnen deelnemen? Laat hieronder je gedachten achter.

READ  Surface Pro 8 Prototype-oppervlakken opnieuw, met enorme randen, vergelijkbaar ontwerp, maar geüpgraded geheugen en GPU
Written By
More from Lesley Curry

Microsoft om de Windows 10-fout te herstellen die uw harde schijf gemakkelijk kan beschadigen

Microsoft zegt dat het van plan is een vreemde Windows 10-bug op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *