Arizona Wildcats voetbal registreert de “eerste helft” van het laagseizoen met de Spring Game

Zoek een vis Hij bracht de meeste jaarlijkse voorjaarswedstrijden van Arizona door op plaatsen waar hij normaal zou zijn als het de Regional Cup was, of de seizoensopener van 2023 tegen NAU.

In plaats van toneelstukken te roepen vanaf de zijlijn van het Arizona-stadion, verdeelde Fish de tijd door ofwel op het veld te staan ​​en zijn aanvallende eenheden van achteren te observeren, ofwel met een grote grijns naar de Zona Zoo te kijken terwijl hij waterballonnen lanceerde naar studenten en anderen onder de aangekondigde menigte. 23.273 om 12.00 uur op zaterdag.

“Veel water, veel feesten, veel plezier”, zei Fish na de bijna 100 minuten durende scrimmage, die een kwartier van 12 minuten en een uur hardlopen omvatte plus bonuspunten voor niet-gokkers die extra punten scoren na touchdowns .

Team Blue, dat verscheen in de meest voorspelbare offensieve starts van Arizona, behaalde een 23-19 overwinning op Team Red, dat eigenlijk in het wit gekleed was en de meerderheid van de senior verdedigende spelers van de Wildcats bevatte.

“De wedstrijden zijn zwaar, de trainingen zijn heel zwaar; de wedstrijd in het voorjaar hoeft niet heel moeilijk te zijn”, zei Fish. “De wedstrijd in het voorjaar moet goed voetbal zijn, schoon voetbal, goed spel. We zijn niet van plan om iemand te bedriegen, en we zijn niet van plan om het voorjaarsspel te winnen. De laatste keer dat ik keek speelden we niet in Arizona.”

Zaterdag waren de laatste 15 van de voorjaarstraining, de onofficiële halverwege het laagseizoen. Fish merkte op dat het 141 dagen geleden was dat CAF eind 2022 de regionale beker herwon en 140 dagen tot de openingswedstrijd van 2023 in het Arizona Stadium.

READ  Wembanyama leidt Mets 92 naar een overwinning in Game 3 in de LNB Pro A kwartfinales

“Vandaag was precies de helft van het einde van de training buiten het seizoen”, zei hij.

Hoewel er geen officiële statistieken werden bijgehouden, waren onofficiële cijfers dat wel Jayden DeLaura Hij voltooide alle zes paspogingen voor 86 yards, inclusief een touchdown-run van 7 yard naar het krappe einde Tanner MacLachlan. Noach FifitaHij leidde de Reds en was 16 van de 23 voor 162 yards voordat hij in de tweede helft plaats maakte voor een eerstejaarsstudent. Brayden Dormantijdens het lopen Cole Tannenbaum De Laura nam het na rust over en ving een TD-pass van 75 meter voor de eerstejaars Maleachi Riley.

Snel slot Hij had een 11-yard touchdown-run voor Red, met Jona Coleman The Blues scoorden vroeg in het vierde kwartaal de winnende TD op een run van 14 meter. Tyler Loeb Hij deed beide velddoelpogingen, van 47 tot 40 meter, maar werd door veiligheid De Laura vrijgesteld van zijn extra taak ten gunste van vierpuntspogingen. Maldonado schutterontvanger Tytero Macmillan en hoeknikkel Tridan Stokes.

De eerste drie trappen waren goed, met Stukes die Red probeerde die de wedstrijd laat in evenwicht zou hebben gebracht. De Stukes maakten het echter goed door in het eerste kwartaal een onhandige poging te forceren en te herstellen.

“Alle 11 spelers gingen naar de bal”, zei de linebacker. Justin Floyde uitzending van Oregon die naar verwachting langszij zal starten Jacob Manno. “We gaan proberen alles binnen te halen, we gaan proberen de bal er elke keer weer uit te krijgen. Dit is dus de nieuwe Zona en we zijn er dol op.”

READ  De maker van de beroemde Hearthstone Accessibility-mod heeft zijn ondersteuning beëindigd

Stukes zou ook een zak hebben gekregen van de Laura, nadat hij van de rand was gekomen, als hij zich niet had overgegeven. In totaal dwong en herstelde de verdediging twee onhandige pogingen en zou minstens drie zakken hebben gehad.

“Ik heb nog nooit een verdediging zo’n sprong zien maken dat 11 jongens de bal achtervolgen in een wedstrijd”, zei Fish. “Dat is een groot, enorm verschil.”

Arizona keert eind juli terug naar het veld als een collegiale groep, maar daarvoor zullen er voldoende trainingen zijn voor spelers. Fish zei dat hij en zijn staf betrokken zullen blijven voor zover de NCAA-regels dit toestaan, maar voorlopig is de voortgang aan de spelers zelf.

“Deze door spelers geleide oefeningen deze zomer zullen cruciaal zijn voor hun succes”, zei hij.

Lees verder

More from Madison Garrett
Europa-Park heeft een aparte app gelanceerd voor het horrorevenement Traumatica
Bezoekers van het horrorevenement Traumatica in Europa-Park kunnen vanaf dit jaar gebruik...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *