Ark 2 wordt bij de lancering exclusief voor Xbox Series X / S-console

De hoofdrol van Vin Diesel in Studio Wildcard’s survival-sandbox Ark 2 is exclusief voor de Xbox Series X en Series S wanneer deze in 2022 uitkomt.

Een van de grootste verrassingen van de The Game Awards van vorige week, Ark 2 met in de hoofdrol Vin Diesel, wordt gelanceerd op Xbox-serie X | S als console-exclusief in 2022. Xbox zal de eerste zijn die spelers vertelt dat de survivalgame van Studio Wildcard een lange geschiedenis op zijn platform heeft. De originele game was een van de pioniers van het Game Preview-programma in 2015 en maakte de weg vrij (naast Steam Early Access) voor een volledige lancering twee jaar later. Ark: Survival Evolved was ook een van de eerste titels die profiteerde van zowel Xbox One X- als Xbox Series X-optimalisaties, waardoor consolespelers ervaringen kregen die vergelijkbaar waren met de pc.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Over het algemeen beschouwd als de meest succesvolle van de verschillende survivalgames die enkele jaren geleden uitkwamen, Ark is regelmatig een van de meest gespeelde games op Steam- en consoleplatforms. Op Xbox is het gemakkelijk om mee te doen, aangezien de game al voor velen op het platform beschikbaar is. Vanaf nu het origineel Ark: Survival Evolved is beschikbaar op Xbox Game Pass naast de Verschroeide aarde, Aberratie, en Uitsterven uitbreidingspakketten. De game kan op deze manier worden afgespeeld op de console en pc, maar ook via Xbox Game Streaming voor abonnees van Xbox Game Pass Ultimate.

READ  Komen er New World Xbox-, PS5-, PS4- en Nintendo Switch-versies?

Verwant: Game Awards 2020: elke grote aankondiging en nieuwe game-onthulling

Zoals onthuld door Xbox-draad, zal het vervolg ook een sterke band hebben met de Xbox en in première gaan als console-exclusief op Xbox Series X en Xbox Series S. De game, waarvan de eerste filmische trailer afgelopen donderdag werd onthuld bij The Game Awards, staat momenteel gepland voor een release in 2022. Studio Wildcard belooft dat spelers die hun survival sandbox uitproberen, doorgaan met de “dramatisch eonen-overspannend verhaal van de evolutie van de mensheid“gedurende de hele franchise.

ARK 2 première wijndiesel

Vin Diesel zal Santiago uitbeelden, een belangrijk personage in het verhaal van de game. De acteur is ook de uitvoerend producent van het project en stelt zijn vaardigheden op het gebied van spelontwikkeling op de proef. Diesel zou meer dan 1000 uur van de originele game hebben gespeeld, en hij heeft ook een hand gehad in eerdere games met zijn gelijkenis, zoals The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, Wheelman, en Fast and Furious: Crossroads. Alle drie deze projecten zijn mede ontwikkeld door Tigon Studios, een ontwikkelingshuis opgericht door Vin Diesel als een dochteronderneming van zijn filmstudio One Race Films. Er is geen woord over of deze studio zal worden betrokken Ark 2.

De lanceringstrailer is licht op details als het gaat om wat Ark 2 zal spelen zoals, en dat is een interessante keuze. Zal Studio Wildcard, hoewel het duidelijk nog heel vroeg in ontwikkeling is, vasthouden aan wat werkte in het originele spel? Het survival-genre is niet meer wat het was, en het is misschien verstandig om te proberen andere AAA-functies op te nemen om de game aantrekkelijker te maken voor een algemeen publiek. Dat zou natuurlijk ook kunnen zijn waarom ze in het gezicht van The Fast and The Furious voor hun albumhoes. Hoe dan ook, er is een lange wachttijd voor iedereen die opgewonden is, en er zijn volop mogelijkheden om te zien wat Xbox in handen krijgt.

De volgende: Christopher Nolan houdt van de Fast and Furious-films

Bron: Xbox-draad

Fortnite Black Matta Master Chief-stijl

Fortnite: hoe je de Matte Black Master Chief-stijl ontgrendelt


Over de auteur

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox One krijgt nieuwe Star Wars-controller

Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S krijgen een nieuwe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *