Southern vs.Baylor – Game Preview – 16 december 2020

De Southern Lady Jaguars (0-3) zullen proberen een einde te maken aan een verliesreeks van drie wedstrijden wanneer ze de nr. 7 Baylor Bears (3-1) bezoeken om 15:00 ET op woensdag 16 december 2020 in Ferrell Center. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN +.

Baylor versloeg West Virginia met 65-45 in de laatste actie van het team op donderdag, geleid door DiJonai Carrington’s team-hoge 19 punten.

Southern viel op Wichita State 57-53 in de laatste actie van het team op vrijdag.

Baylor Teamstatistieken

Baylor gaat de wedstrijd in met een gemiddelde van 73 punten per wedstrijd in het seizoen, 9,3 meer dan de 63,7 Southern per wedstrijd opgeeft. De beren zijn 3-1 in games als ze minimaal 64 punten scoren.

De Bears overtroffen hun tegenstanders dit seizoen gemiddeld en pakten 50,5 boards per game, vergeleken met 35 van hun concurrentie. Baylor is dit seizoen 1-1 als het dat gemiddelde haalt.

Southern Team-statistieken

De 46 punten die het Lady Jaguars-gemiddelde per wedstrijd heeft, zijn 10,8 minder dan het gemiddelde van Baylor per wedstrijd. Southern heeft dit seizoen de drempel van 57 punten niet gehaald.

Het grootste deel van de score voor de Lady Jaguars komt uit hun startopstelling, aangezien slechts 15,2 procent van de punten van Southern afkomstig is van bankspelers. De Lady Jaguars zijn dit seizoen 0-1 wanneer niet-starters meer dan dat gemiddelde van 7 punten per wedstrijd voor hun rekening nemen.

Baylor-spelers om naar te kijken

Carrington leidt Baylor in scoren en scoort 18 punten, 5,7 rebounds en 3,7 steals per wedstrijd. NaLyssa Smith leidt de Bears met 9,3 rebounds per wedstrijd en voegt 17,7 punten toe, terwijl DiDi Richards de ploeg versnelt met 6,0 assists en gemiddeld 9,0 punten.

READ  Mass Effect: Legendary Edition officieel aangekondigd

Carrington’s twee gemaakte driepunters per wedstrijd maken haar Baylor’s meest productieve driepuntsschutter. Ze maakt 32 procent van haar opnamen van buiten de boog.

Spelersstatistieken weerspiegelen drie van de vier wedstrijden dit seizoen.

Zuidelijke spelers om naar te kijken

Genovea Johnson’s 15,0 punten en 1,0 assists per wedstrijd zijn beide team-hoge statistieken voor Southern. Raven White draagt ​​ook bij met zeven punten en 1,5 steals voor de Lady Jaguars, en Amani McWain scoort gemiddeld zes punten en 1,5 steals per wedstrijd.

McWain volgt Southern’s driepuntsschietinspanningen en maakt 0,5 treys per wedstrijd terwijl ze 20 procent van haar schoten vanuit het centrum verbindt.

Spelerstatistieken weerspiegelen twee van de drie wedstrijden dit seizoen.

Aangedreven door Data Skrive

More from Madison Garrett

Met Spotify kun je albums naar je desktop downloaden

B.En ben je ook nog eens verslaafd aan muziek en kan je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *