Ark: Survival Evolved-uitbreiding omvat nieuwe verhaalmissies en David Tennant

Tijdens de Extra Life 24-uurs liefdadigheidsstroom onthulde Studio Wildcard Ark: Genesis Part II, de nieuwste uitbreiding voor Ark: Survival Evolved. Een teaser-trailer die aan het begin van de stream werd uitgezonden, bevatte een aantal behoorlijk verbluffende nieuwe visuals om te zien, evenals een release-venster – oh, en nieuws dat Genesis Deel II een voice-over zal bevatten van David Tennant, die velen zullen herkennen uit zijn tijd als de tiende Doctor op Doctor Who.

De uitbreiding draait om de laatste confrontatie tussen Sir Edmund Rockwell (David Tennant) en HLN-A (Madeleine Madden) op een kolonieschip dat zich een weg baant door de verre ruimte. Spelers moeten vijanden bezitten met wezens genaamd “Noglins”, die hersenbeheersende krachten hebben, op de skateboardachtige Hoversail rijden en bases beheren om de snode plannen van Rockwell te stoppen.

Nieuwe biomen, verhaalmissies en exotische wezens zullen worden geïntroduceerd in de dinosaurus-spellen nieuwe uitbreiding wanneer deze in maart 2021 wordt gelanceerd. Een tweede trailer werd ook getoond tijdens de Extra Life-liefdadigheidsstroom die fans een kijkje gaf in TLC-pas 3. De wolharige mammoet en stegosaurus zien er nog dodelijker uit met hun visuele updates en de mogelijkheid om insecten en wyvern zou een verfrissende wijziging van de titel moeten blijken.

TLC pass 3 is een gratis update en is nu beschikbaar op Steam en Epic Games Store, evenals op PlayStation 4 en Xbox One.

Ark: Survival Evolved is opgenomen in onze beste overlevingsspellen om op pc te spelen en het heeft tot nu toe een groot jaar gehad, met zijn piek aantal spelers van 157.400 in maart. Als je up-to-date wilt blijven met pc-releases, bekijk dan onze aankomende pc-games vervallen.

READ  Vodeo 'Beast Breaker'-games komen deze zomer naar de pc en schakelen over

Written By
More from Max Mcgee

Er zijn twee nieuwe games toegevoegd aan de Blizzard Arcade-collectie

Zeg wat je leuk vindt aan de pre-Warcraft-spellen van Blizzard, maar ze...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *