Armored Core 6: Fires de geheel nieuwe verhaaltrailer voor Rubicon is hier

Armored Core 6: Fires de geheel nieuwe verhaaltrailer voor Rubicon is hier

From Software en Bandai Namco hebben een nieuwe teaser uitgebracht voor Armored Core 6: Fires of Rubicon, deze keer met het verhaal van het langverwachte vervolg.

De drie minuten durende video toont de “opwindende en gevaarlijke wereld die hen te wachten staat” en stelt ons voor aan Handler Walter en “The Realities of Taking Profits on Rubicon 3.” Je kunt het in de onderstaande trailer bekijken:

The Rubicon VI Armored Basic Fires – Trailerverhaal

“Kijk hoe Walter’s Hounds hun missie uitvoeren met meedogenloze vasthoudendheid en krijg een glimp van de gebeurtenissen die zullen leiden tot het begin van Armored Core 6: Fires of Rubicon”, zegt de ontwikkelaar.

“Dus, piloot C4-621, ben je klaar voor actie op de Rubicon? Ontdek wat hem te wachten staat in de nieuwe verhaaltrailer.”

Van Armored Core 6: Fires of Rubicon is een vervolg-reboot die de unieke eigenaardigheden van mech-gevechten combineert met de game-ontwerpfilosofie van de studio: vloeiende besturing, uitgebreide en dynamische kaarten en uitdagende originele actie die behendigheid van de speler vereist.

Vorige maand dropte From Software een gameplay-presentatie van hoofdproducent Yasunori Ogura over hoe de combinatie van verzamelmechanismen en tactische gevechten een rol gaan spelen.

De demo was een enkele missie uit het eerste deel van de game, maar gaf een duidelijk beeld van hoe vechten en verkennen zouden evolueren – en het belang van maatwerk.

Het duurt niet lang meer, C4-621 piloot. Armored Core 6: Fires of Rubicon wordt op 25 augustus 2023 uitgebracht op pc via Steam, PS5, Xbox Series X/S en consoles van de laatste generatie.

READ  Het Wii-winkelkanaal is al enkele dagen offline en de situatie is onduidelijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *