Armored Core en XCOM worden gecombineerd in de komende WW2 RTS-game

Armored Core en XCOM worden gecombineerd in de komende WW2 RTS-game

Wat krijg je als je XCOM-strategie en -tactiek combineert met de verwoestend krachtige mechanica van Armored Core 6? Nou ja, het klinkt misschien een beetje zo Vastberadenheid en moed 1949een aankomende RTS- en roguelite-game van ontwikkelaar Milky Tea Studios die een dieseldraai geeft aan de Tweede Wereldoorlog.

Grit and Valor 1949 speelt zich af in een alternatieve realiteit in Europa en geeft spelers de opdracht een EMP-apparaat te begeleiden naar Machine Towers, het hoofdkwartier van de Evil Axis-troepen van het spel, om hun mechanische productie te stoppen. De RTS-game heeft meerdere gebieden en niveaus om te voltooien, waar je golven vijanden kunt afweren en het EMP-apparaat kunt beschermen tegen vernietiging.

Maar we weten natuurlijk wat de belangrijkste reden is dat je hier bent: de machines. Je leidt een team van hen door elk level en na voltooiing kun je upgrades, krachten en experimentele vaardigheden kiezen om jezelf een voordeel te geven in je volgende gevecht. Als Rocklite-speler zal elk gevecht in Grit and Valor 1949 anders zijn, dus er zou ook voldoende herspeelwaarde moeten zijn.

Helaas zal het even duren voordat we deze functie kunnen uitproberen, omdat het momenteel een beetje een mysterie is Lanceringsvenster van 2025. Laten we hopen dat het eerder vroeg dan laat is. Je kunt het spel op je verlanglijstje zetten hier.

Terwijl je wacht tot Grit and Valor – 1949 uitkomt (het kan even duren), kijk dan eens naar de beste oorlogsspellen op pc, of werp je net wat breder en bekijk ons ​​overzicht van de beste strategiespellen.

READ  Je hebt minder dan een maand om het US Civil Domain voor Age of Empires 3 gratis te ontgrendelen

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *