Heb je Xbox Live nodig om Warzone te spelen? Beantwoord – Vernietiger

Heb je Xbox Live nodig om Warzone te spelen?  Beantwoord – Vernietiger

PlichtGratis battle royale-spel Oorlogsgebied Het heeft het genre echt gedomineerd sinds de release, maar heb je een Xbox Live-abonnement nodig om het te spelen? Als u er momenteel niet voor betaalt, zal het antwoord u als muziek in de oren klinken.

Toen ik opgroeide, was het idee van een gratis multiplayer-game zeldzaam, omdat de meeste mensen vereisten dat je niet alleen de game kocht, maar ook een actief Xbox Live Gold-abonnement had. Ik herinner me nog dat ik mijn moeder vroeg om een ​​Xbox Live-pas voor me te kopen bij onze lokale game, zodat ik kon blijven spelen Codering 4 met mijn vrienden.

Nu zijn de zaken anders, als u momenteel geen abonnement heeft, of als Oorlogsgebied Het is letterlijk het enige spel dat je speelt, dus er is goed nieuws voor je.

Je kunt deelnemen aan het evenement zonder Xbox Live. Afbeelding via Activision

Is Xbox Live nodig om te kunnen spelen? Oorlogsgebied?

Nee, je hebt geen actief Xbox Live-abonnement nodig om te spelen Oorlogsgebied Op Xbox One of Xbox Series

Je hebt echter wel een actieve internetverbinding nodig, dus verwacht niet dat je kunt spelen als je console niet is verbonden met het world wide web. Als je dit probeert, zul je een foutmelding tegenkomen en je tijd besteden aan het bekijken van menu's zonder ooit uit het vliegtuig te springen.

Als uw verbinding online is, opent u gewoon het bestand Plicht Applicatie op uw console, selecteer Oorlogsgebieden spring in de wedstrijd. Let op: dit werkt alleen voor Oorlogsgebied Nee Modern Warfare 3waarvoor je een Xbox Live-abonnement nodig hebt om online te spelen.

READ  Rockstar Update: GTA 6 releasedatum en nieuwe PS5 en Xbox Series X geruchten | Spellen | vermaak

Destructoid wordt ondersteund door onze fans. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een kleine partnercommissie verdienen. Hij leert meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *