Army vs Holy Cross – game preview – 6 februari 2021

De Black Army Knights (8-7, 5-5 Patriot) zullen proberen hun winning streak van drie wedstrijden voort te zetten wanneer ze op zaterdag 6 februari 2021 Holy Cross Crusaders (4-4, 4-4 Patriot) bezoeken in het Heart Center. De wedstrijd is om 14.30 uur ET op ESPN +.

Adison Kroos scoorde zondag 12 hoge punten voor het team in Holly Cros ‘laatste wedstrijd tegen Lehigh, maar dat was niet genoeg in een 83-62 nederlaag.

Het leger versloeg zondag Colgate 79-45 in de laatste wedstrijd van het team, geleid door Taylor Sullivan met een score van 16 punten in de overwinning.

Statistieken voor het Holy Cross-team

De Holy Cross-modus is dit seizoen 65,1 punten per wedstrijd, terwijl Army 61,5 punten per wedstrijd toestaat. The Crusaders 2-0 toen ze meer dan 62 punten plaatsten.

Als team vuurden de kruisvaarders 71,4% van de vrije worplijn af en eindigden ze als zevende in de Patriot. Bronagh leidt het Power-Cassidy Holy Cross en laat 2,4 vrije worpen vallen tijdens een schietpartij van 76.000 procent op de liefdadigheidsbalk.

Statistieken van het legerteam

Gemiddeld zijn 61,7 punten voor de Black Knights 2,8 onder het Holy Cross-gemiddelde per wedstrijd. Het record van het leger dit seizoen is 3-2 wanneer het minstens 64 punten heeft gescoord.

De Black Knights presteren dit seizoen beter dan hun tegenstanders vanuit de binnenstad en ze roepen 7,5 driepunters per wedstrijd op omdat ze een 6,2 hattrick met hun tegenstanders opgeven. Zelfs als het leger dit seizoen gemiddeld vanuit de diepte vuurt, zijn de Black Knights slechts 2-4.

READ  Die cognitieve test betekent niet wat Donald Trump denkt dat het betekent

Holly Cross-spelers om naar te kijken

Avery LaBarbera is de topscorer van Holy Cross, met een gemiddelde van 12,9 punten in de competitie, en is de beste passer met 3,4 assists per wedstrijd. Power-Cassidy voegt 10,8 punten toe aan de kruisvaarders en Cara McCormack draagt ​​8,9 punten per spel bij.

LaBarbera is de beste gok van het Heilige Kruis uit de boog. Ze leidde het team in 3 seconden per wedstrijd en nam 1,9 ritten per wedstrijd op met een uitbetaling van 30 procent vanuit het centrum.

Spelerstatistieken weerspiegelen acht van de acht wedstrijden dit seizoen.

Legerspelers om naar te kijken

Alyssa Fallon leidt het leger op punten, scoorde 12,5 in de competitie en assisteert met 3,8 per wedstrijd. Kate Murray voegt 11 punten en 8,5 rebounds toe voor de Black Knights, terwijl Lithgow gemiddeld 8,6 punten per wedstrijd haalt.

Natalie Stralcos was de beste gok van het leger van achter de boog. Ze leidde het team met drie doelpunten per wedstrijd en scoorde 1,7 driepunters in elke competitie (waardoor het 34 procent van haar pogingen is).

De spelerstatistieken weerspiegelen 15 van de 15 wedstrijden dit seizoen.

Aangedreven door Data Skrive

More from Madison Garrett

Amazon zet een grote stap in gaming door samen te werken met een ontwikkelaar van een enorme FPS

De inspanningen van Amazon voor videogames zijn tot nu toe niet helemaal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *