Bespaar Xbox, Sony PlayStation en Nintendo Switch

Yahoo Life doet er alles aan om de beste producten voor u te vinden tegen de beste prijzen. We kunnen een deel van de aankopen ontvangen die via de links op deze pagina zijn gedaan. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Bespaar het hele weekend op Xbox, Sony PlayStation en Nintendo. (Afbeelding: Getty Images)

In maart 2020 hadden we nooit gedacht dat we nog steeds zoveel tijd thuis doorbrachten, toch? Maar dit is het leven tijdens een wereldwijde pandemie. Geen wonder dat games zo populair zijn geworden. Het is een geweldige ontsnapping: duik in een andere wereld om even te ontsnappen aan die wereld.

Als je een toegewijde gamer bent, ben je waarschijnlijk klaar voor een aantal nieuwe uitdagingen. En als u er nieuw bij bent, dan is dit het perfecte moment om het eens te proberen. Walmart zit vol met geweldige gaming-dealsEn we hebben gesorteerd op de brede matrix om de beste af te ronden.

En je krijgt onbeperkte gratis verzending met Walmart + heel. Ben je nog geen lid? er is geen probleem. U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 15 dagen HierMaar een korte enquête met drie vragen voegt twee extra weken van 30 dagen gebruik toe. (Overigens, degenen die het niet hebben Walmart + U kunt nog steeds gratis verzending krijgen voor bestellingen van $ 35 of meer.)

Dus of je nu een Xbox, Sony PlayStation of Nintendo Switch hebt, er wachten spannende deals voor games en accessoires op je.

Geniet hiervan Walmart-deals van het volgende niveau Hieronder:

Beste aanbiedingen van Xbox

Bespaar de helft op NBA 2K21 voor Xbox One. (Afbeelding: Walmart)
Bespaar de helft op NBA 2K21 voor Xbox One. (Afbeelding: Walmart)

Het NBA-seizoen begint later dan normaal, maar tot dan kun je nog steeds genieten van alle basketbalactiviteiten die je maar wilt. NBA2K21 Xbox One – Te koop voor $ 30, of $ 20 korting op Walmart. Bevat alle 30 NBA-teams en je favoriete spelers, waaronder Damian Lillard, LeBron James, Anthony Davis, Steph Curry, James Harden, Gordon Hayward en meer.

READ  Valsspelen op PS5- en Xbox Series X-games kan erger worden dankzij deze machine learning-tool

NBA 2K21 Het heeft alle gameplay die je wilt, van online multiplayer tot één-op-één met jou versus de game zelf. Het bevat voor het eerst alle WNBA-teams en -spelers – zoals Britney Grenier, Elena Dele Dawn, Liz Campague en Nikka Ogomik -!

Meer Xbox-deals:

Sony Playstation beste deals

Bespaar de helft op The Last of Us Part II voor PlayStation 4. (Afbeelding: Walmart)
Bespaar de helft op The Last of Us Part II voor PlayStation 4. (Afbeelding: Walmart)

Te koop voor $ 30 (was $ 60), The Last of Us, deel 2 PlayStation 4 speelt zich vijf jaar na de eerste game af en volgt Ellie en Abby terwijl ze na het einde van de wereld in de VS blijven overleven. Dit is een van de meest populaire spellen – en het is half schokkerig bij Walmart.

“Ik heb nu drie keer gespeeld”, zei een juichende speler. “In elke game vond ik iets nieuws, wat ik waarschijnlijk heb gemist vanwege de waanzinnige aandacht voor detail in deze game. Het klopte allemaal na mijn tweede game. The Last of Us, deel 2 Het is een van de beste meesterwerken in het vertellen van verhalen. “

READ  Wat is het verkoopargument van de Xbox Series X dit najaar?

Meer PlayStation-aanbiedingen:

Beste Nintendo-deals

Bespaar 63% op Carnival Games voor de Nintendo Switch. (Afbeelding: Walmart)
Bespaar 63% op Carnival Games voor de Nintendo Switch. (Afbeelding: Walmart)

Omdat je nu niet naar het carnaval kunt gaan, brengen we je het carnaval. 2K-spellen Carnaval-spellen Voor Nintendo Switch– Voor slechts $ 15, of $ 25 korting op Walmart, krijg je het gevoel dat je op de catwalk staat met je keuze uit 20 klassieke kermisattracties om te spelen. Je kunt basketballen schieten, enge clowns uitschakelen, racen met drones, bowl en meer.

U kunt zelfs kaartjes winnen en deze inwisselen voor prijzen! Breng het gebakken deeg.

“Een geweldig spel voor twee of meer spelers, het spel komt tot leven wanneer het met het bedrijf wordt gespeeld, de spellen zijn leuk”, zei een juichende speler. Het is echt een goed spel om met je vrienden te spelen en een beetje te lachen. “

Meer Nintendo-deals:

Lees meer van Yahoo Life:

Volg ons InstagramEn de De sociale netwerksite FacebookEn de Twitter En de Pinterest Voor constante inspiratie die elke dag vers aan uw voer wordt geleverd.

Wilt u dagelijks nieuws over popcultuur in uw inbox ontvangen? Registreer hier Voor de Yahoo Entertainment & Life-nieuwsbrief.

Written By
More from Vanessa Hale

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en remaster 2 komen op de PS5, Xbox Series X en Switch

Zeer goede editor van Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *