Arslan Ash en Knee nemen het tegen elkaar op in een intense krachtmeting in de eerste Tekken 8 10-tentoonstellingswedstrijd tot het uiterste.

Arslan Ash en Knee nemen het tegen elkaar op in een intense krachtmeting in de eerste Tekken 8 10-tentoonstellingswedstrijd tot het uiterste.

Na bijna tien jaar heeft de competitieve Tekken-gemeenschap eindelijk een nieuwe titel om hun tanden in te zetten, en de professionals verspillen geen tijd

Triple Crown-kampioen TM|Arslan Ash nam het persoonlijk op tegen voormalig Evo-kampioen en Tekken 8-legende DRX|KNee in een intense oefenwedstrijd van 1-10.

Het evenement werd afgelopen weekend gehouden op de Middle East Film and Comic Book Expo in Abu Dhabi, en hoewel de lange set niet werd uitgezonden, Spelen in Abu Dhabi Ze hebben zojuist de volledige collectie op hun YouTube-kanaal uitgebracht.


Arslan begint de set met nieuwkomer Viktor die pronkt met zijn krachtige bereik en Power Crush en hoe gevaarlijk hij kan zijn in de Heat-modus, hoewel hij in de tweede helft van de wedstrijd meestal overschakelt naar Jun met haar grote combo's in de kijker.


Ondertussen bracht Knee de zaken op gang toen Bryan al vroeg veel schade leek aan te richten, maar hij keerde zich volledig tegen Dragunov toen hij besloot dat hij wat harder moest zijn om te proberen de Tekken World Tour-kampioen neer te halen.


We zullen de wedstrijden niet bederven, maar de set begint er op te lijken dat het een kwestie van 6-2 en dan 7-3 zal worden, hoewel dat zeker zal veranderen.


Na een wilde comeback eindigde het laatste spel met een gelijke stand van 9-9, omdat het momentum van één speler aan het einde niet kon worden gestopt.

READ  Gerucht: een "bepaalde superspion" kan binnen de komende weken terugkeren


Hoewel het een lange wedstrijd is, is het een leuke eerste blik op competitieve Tekken 8-gameplay op een hoog niveau, waarin wordt getoond wat twee van de beste professionals hebben gedaan met warmtesystemen en nieuwe mechanica.Er waren duidelijk geen harde gevoelens na deze tentoonstelling, of het nu was dat ze later terloops in het hotel aan het rondrennen waren of een grapje maakten over hoe een van Arslan's voormalige belangrijkste Tekken 7-spelers “afval” is in het nieuwe spel.


Hieronder kun je de volledige wildcollectie bekijken.


Wees echter gewaarschuwd: er lijken problemen met de framesnelheid en audiosynchronisatie te zijn in de beelden, dus het is niet de hoogste kwaliteit (maar hopelijk kun je het na een paar minuten aanpassen, zoals wij deden).
https://www.youtube.com/watch?v=uL0drz1jFg8Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *