Banishers Ghosts of New Eden kaartgrootte, locaties en gebieden

Banishers Ghosts of New Eden kaartgrootte, locaties en gebieden

Hoe groot is de Banishers Ghosts of New Eden-kaart? De Banishers-kaart is verdeeld in vijf verschillende gebieden, maar waar de meeste openwereldgames verkenning in elke richting mogelijk maken, is het iets ingewikkelder. Je kunt teruggaan en snel reizen, maar de wereld bestaat voornamelijk uit smalle, onderling verbonden paden en is niet echt open.

Om te zeggen dat de Banishers Ghosts of New Eden-kaart een specifieke metriek is, is enigszins overbodig, aangezien het terrein in de RPG vol ontoegankelijke kliffen en meren is. In plaats daarvan kunnen we alle gebieden bekijken in de volgorde waarin u ze gaat verkennen, evenals de belangrijkste oriëntatiepunten binnen elk gebied. Zorg er ook voor dat je weet hoe lang Banishers Ghosts of New Eden in de volledige kaart zal worden geïntegreerd, waardoor je een goed idee krijgt van wat je kunt verwachten.

De volledige Banishers-spookkaart van New Eden

De Banishers Ghosts of New Eden-kaart is verdeeld in vijf gebieden:

  • Donker bos
  • Meer moerassen
  • Aangename berg
  • Kammen
  • Nieuwe Aden-stad

Het Dark Woods-gebied in Banishers: Ghosts of New Eden.

Donker bos

Als je klaar bent met de proloog en uit de weg bent, begin je de Banishers in het rood te spelen op het strand aan de zuidkust van The Dark Woods. Dit stuk is grotendeels lineair totdat je het kamp onder leiding van Kate en Thickskin Newsmith in het midden van het gebied bereikt, waar je in elke gewenste richting kunt gaan.

Dit is ook het enige belangrijke herkenningspunt in het gebied, aangezien de hele omgeving bebost en rotsachtig terrein is. Het pad dat je in het hoofdverhaal neemt, leidt je via het midden naar The Mire Marshes, maar er is ook een pad naar het zuiden dat naar The Harrows leidt.

READ  Humankind sluit zich bij de lancering aan bij Xbox Game Pass voor pc

Het moerassige moerasgebied van Banishers: Ghosts of New Eden.

Meer moerassen

Mire Marshes is het kleinste gebied – afgezien van New Eden Town – in Banishers, omdat het alleen het oude fortkamp in het midden bevat. Er is echter veel moerassig terrein dat je eerst moet oversteken, en hier ligt ook Siridean Island, dat je per boot bereikt.

Siridean Island is niet klein, maar er zijn ook geen vijanden, waardoor je het snel kunt verkennen. Er is hier ook niet veel te vinden buiten het altaar en de winkel van Siridean. Nadat je klaar bent op het eiland, bereik je de kapotte brug die naar New Eden Town leidt, waar je moet beslissen of je noordwaarts naar Mount Pleasant of zuidwaarts naar The Harrows gaat.

Mount Pleasant-gebied in Punishers: Ghosts of New Eden.

Aangename berg

Als u naar het noorden gaat, wordt u al snel begroet door sneeuw in de bergachtige regio Mount Pleasant. De belangrijkste plaats waar je hierheen moet gaan is Fort Jericho. Je kunt er niet meteen binnen, maar je moet eerst Helen Preese redden. Zoals je tijdens het hoofdverhaal zult ontdekken, heeft Mount Pleasant ook een grote ondergrondse mijn waar je veel tijd zult doorbrengen en het zult opnemen tegen een van de meest indrukwekkende bazen van de Banishers Ghosts of New Eden.

Ten westen van Fort Jericho vind je Bligh Estate, een enorm landhuis met daarin een griezelige, spookachtige zaak. Dit is waar je de Hidden Door-prestatie kunt ontgrendelen, waarvoor je de geheime doorgang in Bligh Manor moet vinden.

De Combs Zone in Banishers: Ghosts of New Eden.

Kammen

De Harrows-regio is de grootste regio in New Eden en omvat een aantal verschillende biomen. Het grootste deel van het gebied is erg mooi met landbouwgronden en heuvels, maar ook een lang strand aan de zuidkust en wat rotsachtig en bebost terrein als je de route terug naar The Dark Woods nadert.

READ  Dragon Age 4 "maakt grote vooruitgang", en hier zijn de Antivan-raven

The Harrows is de naam van het hoofdkamp hier in de zuidoostelijke hoek. Je vindt een oude windmolen in het zuidwesten, enkele afgemeerde en vernielde boten verderop langs de kust, en een ander groot schip dat vergaat op de oever van een van de meren in het midden.

Het New Eden City-gebied in Banishers: Ghosts of New Eden.

Nieuwe Aden-stad

Tenslotte hebben we Nieuw Eden. Hoewel dit technisch gezien het eerste gebied is dat je tijdens de proloog in de game bezoekt, is het ook het laatste gebied wanneer je terugkeert om The Nightmare opnieuw te ontmoeten.

Omdat je New Eden Town op geen enkel moment kunt bereiken, zijn er hier behalve het oude schoolgebouw geen belangrijke bezienswaardigheden die je kunt benadrukken. Dit dient als kampvuur om bij terugkomst weer op uit te rusten, en het pad slingert naar het noorden van de stad waar Red en Antea aanvankelijk aanmeerden.

Dat is alles wat je moet weten over de Banishers Ghosts of New Eden-kaart. Bekijk zeker onze gids voor de beste Banishers-vaardigheden, en we hebben ook onze eigen Banishers Ghosts of New Eden-recensie als je je afvraagt ​​wat onze mening over de game is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *