Ash Ketchum wordt na 25 jaar de beste coach ter wereld

Ash Ketchum wordt na 25 jaar de beste coach ter wereld

Na 25 jaar trainen, avonturen beleven en onderweg nieuwe vrienden maken, heeft Ash Ketchum eindelijk zijn levenslange droom vervuld om de beste ter wereld te worden. Pokemon Coach. In de laatste aflevering van de anime Pokémon Ultimate Journeys: Series Ash versloeg Leon in de Pokémon World Coronation Series en werd zo de nummer 1 trainer in de wereld van de show.

In de anime is de Pokémon World Coronation Series een wereldwijd toernooi dat de beste trainers uit alle regio’s samenbrengt – inclusief voormalige kampioenen zoals griezelige cynthia En anderen zoals Iris, Stephen en Lance. Natuurlijk won Ash niet alleen. Vriendin , PikachuBij elke stap was hij aanwezig. Zijn laatste team dat de wereldtitel mocht winnen was Pikachu, Drakovich, Ginger, Servechid, Lucario en Dragonite.

De wedstrijd eindigde met een intense confrontatie tussen Pikachu en Leon Charizard. Het lijkt passend, aangezien Pikachu de enige Pokémon van Ash is met wie hij vastzit tijdens zijn 25-jarige reis. Ash begint gewoonlijk elk nieuw gebied met een nieuw team, waarbij hij altijd Pikachu behoudt.

Dus zijn triomf is nogal een tranentrekker, vooral omdat de show figuren bevat van Ash’ voormalige Pokémon-partners en oude reisgenoten, zoals Brock, Misty, May, Max, Cilan, Dawn en meer.

Fans in de VS zullen moeten wachten om de volledige aflevering in het Engels te bekijken. De aflevering is zojuist uitgezonden in Japan en zal volgens een persbericht ergens ‘in de toekomst’ wereldwijd worden uitgezonden. Als je er echter nostalgisch van wordt, kun je nu het eerste seizoen van de oude show op Netflix gaan kijken.

READ  Saints Row: The Third Remastered arriveert op Steam met korting voor de eigenaren

Fans stroomden naar sociale-mediaplatforms om samen de vreugde te delen om Ash eindelijk zijn droom te zien vervullen met één persoon die hij beschrijft als een “speciale, legendarische, historische dag”. Daarvoor was Ash’s onvermogen om het kampioenschapsdoel te bereiken een veelgehoorde grap, omdat het leek alsof het nooit zou gebeuren – Ash was nooit ouder geworden of de beste coach in een regio, laat staan ​​de wereld, verslagen.

Als fan kun je niet anders dan je bitter voelen. Nu Ash zijn droom heeft vervuld, wat staat hem en de anime te wachten? The Pokémon Company heeft geen plannen aangekondigd voor een nieuwe Pokémon-serie met een nieuwe held, maar dat houdt niet op Fans van speculatie De reis van Ash komt misschien tot een einde. Wat er ook gebeurt, het is goed om te weten dat met doorzettingsvermogen en de juiste vrienden zelfs een domme jongen met een ondeugende Pikachu zijn dromen kan waarmaken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *