PS4 en PS5 verliezen volgende maand exclusief aan Xbox to

PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers staan ​​volgende maand op het punt nog een Xbox-exclusive te verliezen. In het bijzonder is de game die eruitziet alsof hij naar Xbox-platforms komt, de game vreemde wereld: spirituele storm, die twee maanden geleden werd gelanceerd. Hoewel de game-ontwikkelaar nog moet verifiëren dat de titel zijn weg naar de Xbox zal vinden, lijkt een nieuw lek te garanderen dat het in de nabije toekomst de sprong zal maken.

de manier waarop Oddworld: Soulstorm Uitgelekt voor Xbox dankzij de nieuwe winkellijst van de game. naar mij één winkelwebsiteEn de spirituele storm Het komt naar zowel Xbox One als Xbox Series X, wat heel logisch zou zijn gezien het feit dat de titel ook voor meerdere generaties beschikbaar is op PlayStation. Wat betreft de releasedatum op Xbox, de Store heeft Oddworld: Soulstorm Het komt op 7 juli aan, wat slechts enkele weken verwijderd is. Ervan uitgaande dat deze lanceringsdatum correct is, betekent dit dat we binnenkort een officiële aankondiging zouden moeten horen.

Geloof het of niet, dit is niet de eerste keer dat we ervan horen Oddworld: Soulstorm Het vindt zijn weg naar de Xbox. Eerder deze maand heeft ESRB, de Noord-Amerikaanse gaming rating board, inbegrepen spirituele storm Op zijn website Er werd vermeld dat het ook naar Xbox One en Xbox Series X zal komen. Deze lijst is sindsdien gewijzigd om de vermelding van deze platforms te verwijderen. Het feit dat er zoveel lekken zijn rond deze titel en de komst ervan op Xbox betekent echter dat we eerder vroeger dan later iets zullen horen.

READ  Correctienotities voor Warzone Seizoen 2: POI-schip, twee nieuwe wapens, kaartwijzigingen, meer

natuurlijk wanneer? Oddworld: Soulstorm De komst naar Xbox is onthuld, we laten het je zeker weten. Als je de game op dit moment liever speelt, kun je hem tot die tijd uitproberen op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Ben je enthousiast over een idee Oddworld: Soulstorm Komt u naar Xbox One en Xbox Series X? Laat me je mening weten in de reacties of op Twitter op Betrouwbaar.

Written By
More from Aubrey Mason
Volledige uitschakeling van troepen langs LAC noodzakelijk: India, China zijn het daarmee eens
Ze bevestigden opnieuw dat beide partijen de lijn van feitelijke controle strikt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *