Asmongold verwacht ‘enorme’ wijzigingen in WoW in de volgende grote patch

De legendarische Twitch-ster Asmongold voorspelt dat WoW een aantal enorme, enorme veranderingen zal zien in aankomende patches die de populaire MMORPG zullen maken of breken.

Het was World of Warcraft Gebruikers bloeden in de afgelopen maanden, mede dankzij andere games die de rangen vooruitgaan en de speciale uitgaven van Blizzard, beide Gerelateerd aan WoW en de Het bedrijf als geheel.

Nu beweert de populaire streaming-persoonlijkheid dat fans binnenkort zullen wachten op een aantal gekke nieuwe updates die de game voor altijd zullen veranderen.

“Ik denk dat WoW dit nodig heeft”, Broadcasting Device Ik liet zien. “Ze hadden dit nodig, want de kans is groot dat de leidinggevenden en het leiderschap dat verantwoordelijk is voor het spel het zullen zien en het team zullen herstructureren. Ik garandeer je dat ze dat zullen doen.”

Volgens Asmongold zijn deze veranderingen al vele jaren nodig, waarbij het huidige team te traag is om beslissingen te nemen, niet bereid is om naar spelers te luisteren en voortdurend fouten maakt.

“Het team dat aan WoW werkt, weet niet wat ze doen”, voegde hij eraan toe. “Verlies niet meer dan 50% van je spelersbestand en doe niet alsof je weet wat je doet.”

De streamcode van Warcraft denkt dat het spel in één richting zal gaan. In eerste instantie zal de game overgaan naar de “ultra-onderhoudsmodus” met de komst naar mobiel als een gratis te spelen titel met microtransacties.

“Ze halen zoveel mogelijk uit het spel en dan vermoorden ze het. Dan maken ze misschien een Warcraft, Warcraft 4 in vijf jaar of zoiets.” “Dat zou goed zijn, zolang dat betekent dat we daarna WoW 2 krijgen .”

READ  Waar te koop Xbox Series X: bekijk de nieuwste voorraad

Hij gelooft echter niet dat dit het pad is dat Blizzard zal inslaan, in plaats daarvan gelooft hij dat ze “hun strategie volledig zullen herstructureren”.

“Ik denk dat je in de volgende reeks zeer grote patch-notes een aantal enorme f**king-veranderingen zult zien!” Hoera. “Het wordt te gek!”

Wat Asmongold betreft, hij gelooft dat Blizzard nog steeds geld kan verdienen aan het spel en het een betere ervaring kan maken.

Hij vervolgde: “Dit niveau van mislukking zal de aandacht van het leiderschap trekken, en dan zal het leiderschap de manier waarop inhoud wordt gecreëerd herstructureren.” ‘Of je wordt veel beter of veel slechter! Zo gaat hij niet verder. Op de een of andere manier.’

Het zal interessant zijn om te zien of de voorspelling van Asmongold uitkomt, en als dat zo is, valt hopelijk de komende inhoud onder de “veel betere” kant van de vergelijking.

More from Madison Garrett

Texas vs. Kansas – Game Preview – 24 februari 2021

De Kansas Jaehawks (7-13, 3-11 Paige 12) zullen proberen een verliezende streak...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *