Nieuwe Xbox Game Pass Augustus 2021 – Willem Dafoe schittert in grote nieuwe release | Spellen | amusement

Microsoft heeft de volgende batch Xbox Game Pass-releases voor augustus 2021 onthuld.

Het was een geweldige maand voor Game Pass, met titels als Hades en Art of Rally die zich bij de abonnementsservice voegen.

Met negen wedstrijden in de ploeg in de komende dagen, zou de tweede helft van de maand nog beter moeten zijn.

Het begint allemaal met het Sega-strategiespel Humankind, dat nu naar pc wordt uitgerold.

“De mensheid is een historisch strategiespel dat het hele verhaal van de menselijke geschiedenis zal herschrijven”, legt Microsoft uit. “Verzamel tot 60 verschillende culturen om je eigen beschaving te creëren en je mensen te leiden van de oudheid naar de moderne tijd.”

Er zijn ook drie nieuwe games beschikbaar voor Xbox Game Pass in de cloud, waaronder Need for Speed ​​Heat, Star Wars Battlefront II en Star Wars Jedi: Fallen Order.

De volgende – en misschien wel de belangrijkste release van de maand – is een interessant verhaalgedreven avontuur van 12 minuten.

De game bevat een met sterren bezaaide cast, waaronder een Star Wars-actrice Daisy Ridley ook James McAvoy en William Dafoe.

Twelve Minutes is vanaf dag één beschikbaar met Xbox Game Pass en is een interactieve thriller over een man die vastzit in een tijdlus.

“Zoek een manier om de kennis van wat er gaat gebeuren te gebruiken om de uitkomst te veranderen en de cyclus te doorbreken. Met de stemacteurstalenten van James McAvoy, Daisy Ridley en Willem Dafoe.”

12 Minutes was vorig jaar een van de hoogtepunten van de Xbox Series X-show. Beschikbaar op Xbox, pc en Cloud, je kunt de lanceringsaankondiging hieronder bekijken.

READ  Je Xbox-opslag beheren en uitbreiden

Op 19 augustus verscheen ook Recompile and Train Sim World 2, gevolgd door Psychonauts 2 op 25 augustus.

Door bizarre missies te combineren met mysterieuze complotten, een platformavontuur in filmische stijl en tonnen aanpasbare paranormale krachten, levert Psychonauts 2 evenveel gevaar, opwinding en gelach als spelers Raz begeleiden op een reis door de hoofden van vrienden en vijanden in hun zoektocht naar versla een dodelijke paranormale schurk.

De klassieke avonturengame Myst is de laatste game van de maand en verschijnt op 26 augustus in Game Pass.

“Welkom op Myst: het buitengewoon mooie eiland, vol mysterie en gehuld in intriges. Onderzoek de diepere verbanden en ontdek een verhaal over wreed familieverraad.”

Het is natuurlijk niet allemaal goed nieuws, want op 31 augustus zullen vier games de dienst verlaten.

Dit omvat Blair Witch, Double Kick Heroes, NBA 2K21 en Stranger Things 3: The Game. Het is het beste om games snel af te ronden als je dat nog niet hebt gedaan.

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *