Asphalt 9: Legends is nu gratis te downloaden op Xbox en Windows

Microsoft aankondigen wie welke Asfalt 9: Legenden Nu beschikbaar om te downloaden op Xbox One en Xbox Series X | S en Windows 10. Als bonus krijgt iedereen die de game van 2018 downloadt ook een Porsche 911 GTS Coupe op Xbox – maar slechts voor een korte tijd! De tijd nemen om deze Gameloft-titel te downloaden en te installeren, zal je niet teleurstellen, aangezien hij sinds de release drie jaar geleden vele prijzen heeft gewonnen.

Guillaume Da Costa Vieira beschrijft waarom fans van dit spel houden, Senior Director of Product Marketing bij Asfalt 9: Legenden, Ze zei:

“Voor velen is de grootste aantrekkingskracht van de game de enorme selectie hyperrealistische auto’s. We hebben het over 140 verbazingwekkende snelheidsmachines in de wereld, uitgekozen door legendarische fabrikanten zoals Ferrari, Bugatti en Porsche. Het idee is dat iedereen achter het stuur van de auto waarin ze rijden. Ze hebben er altijd van gedroomd om ze te besturen. Maar naast het besturen ervan, kunnen spelers deze snelle auto’s op talloze manieren verzamelen, aanpassen en aanpassen, zodat ze eruitzien en presteren zoals ze willen .”

De game bevat modi voor één speler en voor meerdere spelers en beschikt over 180 racebanen. De modus voor één speler biedt 900 uitdagingen en in de modus voor meerdere spelers kun je tegen zeven andere concurrenten spelen om prijzen te winnen en hoger op de ranglijsten te komen. Het leuke aan de multiplayer-modus is dat het matchmaking-systeem ervoor zorgt dat je concurrenten rond jouw niveau worden gerangschikt, zodat je een eerlijke kans hebt om races te winnen.

Op Xbox Series X | S, heeft Gameloft de game geoptimaliseerd om te draaien op volledige 4K-graphics en 120 frames per seconde, zodat het concurreert met andere racetitels. Als je wilt overschakelen naar spelen op je Windows-pc, beschikt de game over een cross-save-functie, zodat je kunt beginnen waar je was gebleven. Je kunt de game gratis vinden in de Microsoft Store.

READ  NBA 2k mobiele codes (november 2020)
Written By
More from Eda Greene

Honor of Kings staat in november opnieuw bovenaan de hitlijsten voor mobiele games

Het keert terug naar nummer 1 nadat het vorige maand kort werd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *