Pokémon Go-makers Niantic verontschuldigt zich voor recente controverses

Legendarische Pokémon viert interactieafstanden

afbeelding: Niantic

in juni, Niantic aangekondigd Ze zouden elkaar gaan omkeren Pokemon GoDe acties die je hebt ondernomen om het spel veiliger te maken om te spelen te midden van een wereldwijde pandemie. Begin augustus, Ze hebben iedereen verbluft door er doorheen te gaan, met de belangrijkste afstanden teruggebracht van 80m naar 40m, ondanks de enorme fanfare. Drie weken later Ze trekken zich eindelijk terug, en nu zijn ze gedoofd Vergunning Dit is verrassend openhartig over hoe slecht ze profiteren van de hele zaak.

“Niantic heeft veel ruimte voor groei als het gaat om de communicatie met onze spelers”, luidt de verklaring POGO Ontwikkeld door uitvoerend producent Steve Wang. Fris rechttoe rechtaan en eerlijk commentaar, in een branche die waarschijnlijk verward raakt met bedrijfskreten over “het verbeteren van de synergie tussen ontwikkelaars en spelers” of wat je ook hebt.

Toen Niantic aankondigde Ze vormen een “werkteam” Als reactie op hoeveel ze hun spelers deze zomer kwalijk namen, moet ik toegeven dat ik erg sceptisch was. Ze hebben besloten om de interactieafstanden in hun spel in de VS en Nieuw-Zeeland te halveren, aangezien de Covid Delta-variant in beide landen nieuwe dodelijke pieken heeft veroorzaakt. Hij was duidelijk dom en leek de cirkel van vriendschap en vertrouwen niet nodig te hebben die nodig waren om het te realiseren.

Maar als het resultaat zo openhartig is, lijkt het een positieve uitkomst voor de spelers. Eerst legde Niantic uit dat ze het deden Tenslotte Ik realiseerde me dat interactieafstanden van 80 m voor Pokestops en Gyms gewoon normaal zijn Pokemon Go Een beter spel, en het is hier om te blijven over de hele wereld. Ten tweede hebben ze zich gerealiseerd dat ze behoorlijk slecht zijn in het luisteren naar en communiceren met hun spelersbestand.

Op een afstand van 80 meter was Wang heel duidelijk:

“We begrijpen dat een toename van de reactieafstand van 80 m een ​​welkome functie is geworden voor veel spelers – dit blijkt uit de feedback die we van de community hebben gezien. Dus we willen het houden: zoals vorige week aangekondigd, 80 m (niet 40 m) ) wordt vanaf nu de straal De primaire interactie van PokéStops en Gyms wereldwijd.”

Dit is geweldig nieuws, en eerlijk gezegd is het vrij ongebruikelijk dat ze dit op de een of andere manier meer dan een jaar geleden niet hebben geaccepteerd, toen het luid werd gecommuniceerd door iedereen die het spel speelde. Hier is echter één ding waarvan we hopen dat het zal verbeteren met het andere deel van deze bekentenis:

“We zouden meer moeten communiceren en meer met de coaches moeten communiceren. Ik hoop dat we dankzij jullie geduld en begrip het hier beter kunnen doen.”

Bian Wang realiseert zich dat er veel manieren zijn om te verbeteren en schetst drie manieren om te beginnen. Vanaf oktober zullen ze om de twee maanden een “ontwikkelaarsdagboek” publiceren, waarin “de nieuwste prioriteiten, evenementen en functies van de game worden gedeeld”.

Daarna zijn ze van plan om door te gaan met wat ze hun taskforce noemden, en “regelmatige gesprekken met gemeenschapsleiders te voeren om de dialoog voort te zetten die we deze maand zijn begonnen.”

Tot slot, voor nu, is er een belofte om te verbeteren.”bekende problemen‘, wat tot nu toe lachwekkend verschrikkelijk was. Denk aan een probleem dat je kent over het spel: het zal niet bestaan. Maar, zegt Wang, ‘je zult nu prioriteit geven aan het zichtbaarder maken van de foutenstatus van de coaches.’

De Na een beetje pannenkoeken Over hoe belangrijk het is Pokemon Go Mensen gaan wandelen, “ontdekken interessante plekken”, en dat is natuurlijk waarom ze zo wanhopig waren om die interactieafstanden weer terug te brengen, hoe gevaarlijk het scenario ook zou zijn. Het heeft niets te maken met hoe mensen waarschijnlijk geld uitgeven aan raid-kaarten op afstand als ze niet van huis naar de dichtstbijzijnde sportschool kunnen gaan, er is geen Siri.

Het erkent ook dat ze niet zijn toegerust om “de ervaring van land tot land effectief aan te passen”, en dus zullen de veranderingen in het spel vanaf nu wereldwijd zijn. En hij is, nogmaals, aangenaam eerlijk. Als slotverklaring:

“Het gebrek aan communicatie over de reikwijdte van PokéStop en Gym-interactie is door ons niet goed aangepakt en het was een geweldige leerervaring over hoe we in de toekomst beter met onze spelers kunnen omgaan.”

Dus hulde daarvoor.

READ  Updates voor South Carolina vs. Auburn: Live NCAA Football-wedstrijduitslagen, resultaten voor zaterdag
More from Madison Garrett

Oproep Crisiscentrum: “Download Coronalert op uw smartphone”

Meer dan een half miljoen Belgen hebben de Coronalert-app al gedownload. Het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *